Κωνσταντίνος Βασάλος για Ηλία Γκότση: «Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό»

Must Read

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε χθες ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου έριξε τα βέλη τους σε πρώην παίκτες του Reality επιβίωσης αλλά και στους δημοσιογράφους οι οποίοι έλεγαν ανακρίβειες για εκείνον.

Ο personal trainer βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» και εξήγησε πως: «Το λάθος μου ήταν ότι δεν σκέφτηκα τηλεοπτικά. Το Survivor ήταν τρία Survivor στην πραγματικότητα: το backstage, το on camera και το χειρότερο Survivor ήταν αυτό που γινόταν έξω στις εκπομπές».

«Αυτά που είδα και διάβασα από κάτι καλοπροαίρετους ανθρώπους που έβγαζαν κάτι ρεπορτάζ που δεν ξέρω αν ισχύουν… αλλά θα τα πω κι αυτά», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Το off-camera το έφερνα στο on-camera εγώ. Οπότε γινόταν κάτι off-camera και έβγαιναν και έλεγαν ότι αυτό δεν έγινε, δεν το είδαμε ποτέ. Το λάθος μου ήταν ότι είχα λάθος προσέγγιση προς το παιχνίδι. Το Survivor φέτος δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα», επισήμανε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος.



«Βλέποντας όλο αυτό που συνέβαινε, εσύ επέλεξες η παρουσία σου στο Survivor να είναι αυτή που έχει πλάκα, που θα κάνει χιούμορ, που θα χαλαρώσει τα πνεύματα αν χρειαστεί. Μαλάκωσες για ένα μεγάλο διάστημα την εικόνα του Τάκη σε εμάς γιατί όπως πάθαινε τα νεύρα του, εσύ τον μαλάκωνες», του απάντησε ο Νίκος Μπουτσινάς.
Τότε Ο Κωνσταντίνος Βασάλος άρπαξε την ευκαιρία και του έκανε μία ερώτηση η οποία τον έφερε σε δύσκολη θέση.
«Τον Τάκη γιατί δεν τον έφερες καλεσμένο εδώ πέρα;», τον ρώτησε συγκεκριμένα με τον παρουσιαστεί να σαστίζει.
«Awkward. Δεν ξέρω το νιώθετε το πάγωμα; Δεν έρχονται όλοι καλεσμένοι και κάποιοι που έρχονται είναι λάθος, αλλά τα ξεπερνάμε», είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Μουτσινάς.
«Έπρεπε να τον φέρεις. Τον έχω καλυτερέψει πολύ γενικά», δήλωσε ο Βασάλος.

Την συνέντευξη μέσω Skype που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό μας» που πρόβαλλε σήμερα η Φαίη Σκορδά, όπου ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας, ενημερώθηκε ότι ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε block από τα social media, επειδή, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, ενώ Βασάλος του ζητούσε φαγητό ήταν εκείνος που απαίτησε την αποχώρηση του.

Ο Βασάλος από την άλλη ισχυρίστηκε πως δεν ισχύει το ότι απαίτησε φαγητό, καθώς από τον πρώτο κιόλας μήνα είχε σταματήσει να κάνει παρέα μαζί του, ενώ εκείνος με τον Τάκη είχαν αντιληφθεί αυτές τις περίεργες κινήσεις για τις οποίες είχαν μιλήσει εξαρχής.

Σε άλλες δηλώσεις του ο Ηλίας Γκότσης είχε πει πως στο χιούμορ του Βασάλου είναι για το Δελφινάριο.

Ο personal trainer απάντησε πώς: «Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό»

Όσον αφορά την σχέση του με την Σταυρούλα, ο Βασάλος επιμένει πώς ο Χανταμπάκης ήταν εκείνος που την εξέθεσε και πως μεταξύ εκείνου και της παίκτριας του Survivor δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό.
«Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη και αυτός το διέδωσε στην καλύβα. Δεν ήταν κομψό για την ίδια. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι άκρως φιλική, δεν υπάρχει κανένα απολύτως love story. Το λέω κατηγορηματικά. Το πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας, βασικά εγώ ενοχλούσα πάρα πολύ. Οι περισσότεροι προσπαθούσαν με κάποιον τρόπο να πουν κάτι. Με την Σταυρούλα ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This