Survivor – Ηλίας Μπόγδανος για την αποβολή του Γκότση: «Εγώ έγραψα τη λίστα! Δίκαια παρέμεινα! Όποιος παρανομούσε, έφευγε»

Must Read

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε με κλάματα από το Survivor και όπως είθισται, παραχώρησε συνέντευξη μέσω skype, στην εκπομπή «Πρωινό μας» όπου μίλησε για τους συμπαίκτες του, για το unfollow του Ηλία Γκότση αλλά και για την σύντροφό του.

«Είχα μία πικρία με τον Νίκο Μπάρτζη, ήμασταν πολύ φίλοι έξω, αλλά όταν μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν διαφορετικός. Έκανα πολλές απόπειρες εκτός κάμερας αλλά δεν ήθελε και μου είπε ότι ό,τι έχει να πει, το λέει μπροστά στην κάμερα. Πιστεύω ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, θα τα πούμε» είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην παίκτη ότι έτρωγε παράνομα.

«Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που το παιχνίδι δεν του έκανε καλό, αλλά δεν είναι κακός άνθρωπος. Αν ένας άνθρωπος έτρωγε παράνομα, είναι ο Τάκης. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς άλλους και να μην κοιτάς τι έκανες εσύ. Δεν θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβεις ότι εγώ έγραψα τη λίστα, αφού ο Ηλίας δεν ξέρει αγγλικά.

Μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα, η παραγωγή το γνώριζε αυτό, εγώ το έγραψα και δεν το αρνούμαι. Δεν το έδωσα εγώ και δεν είχα την επικοινωνία με τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι μόνο. Έπιασα την παραγωγή και τους είπα ακριβώς πώς έχει η κατάσταση. Οπότε, από τη στιγμή που δίκαια παρέμεινα, αυτή είναι η απάντησή μου. Όποιος παρανομούσε, έφευγε», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος για την περιβόητη λίστα.

Στη συνέχεια, που ο Ηλίας Μπόγδανος έμαθε ότι ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow στο Instagram, είπε: «Όντως; Εντάξει, στενάχωρο».

Τέλος αναφέρθηκε στην σύντροφό του Αλεξάνδρα με την οποία σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This