Survivor: Αυτή είναι η τελική δυάδα

Must Read

Λίγο πριν μάθουν οι παίκτες αν θα περάσουν στον τελικό, η παραγωγή του Survivor τους είχε ετοιμάσει μία έκπληξη.

Οι τέσσερις φιναλίστ μετά από 6,5 μήνες συνάντησαν τους γονείς τους και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Ο Σάκης μόλις είδε τους γονείς του ξέσπασε σε κλάματα.

«Μου είχαν μείνει δύο στιγμές στο μυαλό: η μία που περνούσα τα πρωινά από το μαγαζί, που μου έλειπε πάρα πολύ. Ξύπναγα και έλεγα: θέλω να πάω να δω τη μάνα μου, δεν μπορώ άλλο. Και η δεύτερη ήταν η τελευταία μέρα με τις μικρές», εξομολογείται στην οικογένειά του συγκινημένος.

«Μου φτάνει που με αγαπάτε εσείς. Αυτό μου φτάνει. 6μιση μήνες φαντάζομαι αυτή τη στιγμή», είπε ο νικητής του Survivor 2021 στον πατέρα του.

«Άσε με να κλάψω, ξεσπάω, δεν είναι κακό. Τι έχω τραβήξει η ψυχούλα μου το ξέρει. Πολύ ψυχοφθόρα η φετινή χρονιά, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά», ανέφερε στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, αδυνατώντας να κρατήσει τη συγκίνησή του.

«Όπως είδα την οικογένειά μου είναι πολύ περήφανη και μέχρι εδώ που έχω φτάσει είναι πολύ γεμάτη. Σίγουρα έχουν κι αυτοί έναν κρυφό πόθο, να κερδίσω τον τίτλο του Survivor All Star. Από δω και πέρα αφήνομαι στα χέρια του κόσμου», είπε ο Σάκης Κατσούλης στο προσωπικό του cue μετά τη συγκινητική συνάντηση με τους δικούς του.

«Έχω αδυναμία στην μαμά, ο μπαμπάς αντέχει», παραδέχτηκε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.


Συγκινημένη όμως ήταν και η Μαριαλένα όταν συνάντησε την οικογένειά της.


 

Ο Μάριος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του όταν είδε την οικογένειά του η οποία ήρθε από την Κύπρος για να τον καμαρώσει.

 

«Ό,τι καλύτερο η συνάντηση με την οικογένεια», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας λίγο πριν μάθει αν θα περάσει στον τελικό.



Αρκετά απολαυστικός όμως ήταν ο πατέρας του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος σχολίασε πως η τηλεόραση παχαίνει τον γιο του καθώς από κοντά που τον είδε τον βρήκε αδυνατισμένο.


Την στιγμή μάλιστα του απηύθυνε τον λόγο ο Γιώργος Λιανός ο πατέρας του παίκτη της μπλε ομάδας είπε με ειλικρίνεια πως: «Είχα σκεφτεί κάτι, αλλά το ξέχασα»

Όπως ήταν γνωστό ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν περάσει τον ημιτελικό, συνεπώς το κοινό έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον Μάριο και στον Νίκο για το ποιος θα περάσει στην τελική τριάδα.

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης λίγο πριν ανακοινώσει τα αποτελέσματα ζήτησε από τους παλιούς παίκτες να κάνουν προγνώσεις και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την Καρολίνα Καλύβα με την οποία ο Μάριος είχε έρθει πολύ κοντά.

«Αυτό που είπα και όταν αποχώρησα είναι ότι θέλω να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην τριάδα. Δεν πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι ο Μάριος θα είναι ο νικητής. Πίστευα ότι ο Μπάρτζης θα περάσει, αλλά σήμερα ξύπνησα και είχα ένα ένστικτο, ότι θα δω τον Μάριο στην τριάδα», είπε η Καρολίνα Καλύβα.


Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Μάριος Πρίαμος θα βρίκσεται εκτός τριάδας με το Νίκο Μπάρτζη να παίρνει αυτήν την θέση.


Έτσι λοιπόν στην τριάδα βρέθηκε ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Μπάρτζης.
Ο Περικλής Κονδυλάτος που παρευρέθηκε αυτήν την μεγάλη στιγμή εξέφρασε την επιθυμία του να βγει νικητής ο Νίκος καθώς το ζευγάρι, όπως είπε χαρακτηριστικά, «έχει βγάλει πολλά λεφτά»

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε και ο Σάκης ήταν ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό. 

«Νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια, καλή επιτυχία στη Μαριαλένα», δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.


Τελικά η Μαριαλένα δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό κι έτσι το μεγάλο έπαθλο διεκδικούν ο Σάκης και ο Μπάρτζης.

Εμφανώς συγκινημένος ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε στον πιστό φίλο που δημιούργησε στον Άγιο Δομίνικο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Καρυδούλη που του άφησε πριν φύγει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
«Καρυδούλη, από Καραϊβική Γαλάτσι… πώς σου φαίνεται;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This