Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε το λόγο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η σειρά «Το ρετιρέ»

Must Read

«Το Ρετιρέ» ήταν η σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη που έκανε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 90, ενώ σε κάθε της επανάληψη το κοινό του δείχνει την αγάπη του ακόμα και σήμερα.

Με αφορμή την καλοκαιρινή επιστροφή του «Ρετιρέ», θυμόμαστε πως ο Μάκης Δελαπόρτας είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και είχε αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο η υπερεπιτυχημένη σειρά κόπηκε αιφνιδιαστικά και δεν είδαμε ποτέ το τέλος της.

Γιατί τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η σειρά και δεν είδαμε ποτέ μία τρίτη σεζόν;

Το «Ρετιρέ» τελείωσε πριν την ώρα του, γιατί ο Γιάννης Δαλιανίδης, εκνευρίστηκε με δύο από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, επειδή ζήτησαν αύξηση του μισθού τους. Σταμάτησε τη σειρά και έβγαλε μία καινούργια σειρά μετά, που έμοιαζε κάπως στο «Ρετιρέ», τους «Μικρομεσαίους». Αλλά δεν είχαν την επιτυχία του «Ρετιρέ». Έτσι το «Ρετιρέ» δεν έχει φινάλε και δεν μάθαμε ποτέ τι απέγιναν οι ήρωες. Εγώ ξέρω ότι αν συνεχιζόταν η σειρά, θα έμπλεκα επαγγελματικά και ερωτικά με την Τζόυς Ευείδη, που υποδυόταν την «Ειρήνη». Τότε κάναμε και εξώφυλλα στα περιοδικά θυμάμαι, μαζί με την Τζόυς, ως το «νέο ζευγάρι» του «Ρετιρέ», αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This