Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις πρακτικές Ζούλα στην ΕΡΤ – Κατασπαταλά τα χρήματα των φορολογουμένων!

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ που κάνει ό,τι θέλει στη δημόσια τηλεόραση, έβαλε στο στόχαστρο την εκπομπή της Καμπάκογλου

Must Read

Την συμπεριφορά και τις πρακτικές του Κωνσταντίνου Ζούλα που κάνει ό,τι θέλει στην ΕΡΤ, κατασπαταλά τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και υποτιμά τους εργαζόμενους, καταγγέλλει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ, ο Ζούλας έχει βάλει στο στόχαστρο την επιτυχημένη εκπομπή της Αθηνάς Καμπάκογλου «Η Αυλή των Χρωμάτων».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται έντονα και καταγγέλλει τη συμπεριφορά του Προέδρου της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνου Ζούλα, ο οποίος σταθερά υποτιμά και απαξιώνει εργαζομένους, ενώ, παράλληλα, αγνοεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ. Συστηματικά αποφασίζει μόνος του και στη συνέχεια διαρρέει εντέχνως τις αποφάσεις του, πριν καν πάρουν την έγκριση των μελών του Δ.Σ.» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και τονίζει:

«Τελευταίο θύμα της διοίκησης Ζούλα είναι η συνάδελφος Αθηνά Καμπάκογλου, η οποία από το 2018 έχει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση της επιτυχημένης εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων» η οποία κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα ως εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ με μηδαμινό κόστος. Η εκπομπή μπήκε στο στόχαστρο του Προέδρου πριν από ενάμισι χρόνο, και υπό την απειλή της κατάργησής της, έγινε μεικτή παραγωγή με την έλευση συμπαρουσιαστή, ανεβάζοντας το κόστος σε 10.000 € ανά επεισόδιο. Τις τελευταίες ημέρες διαρρέεται στον Τύπο ότι θα προσληφθεί και παρουσιάστρια – ηθοποιός κάτι που θα εκτοξεύσει το κόστος και η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου καλείται να περιοριστεί στο ρόλο της αρχισυνταξίας, αν και η εκπομπή είναι πρόταση και δημιούργημά της» καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ και τονίζει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει, ότι πρώτιστο καθήκον της εκάστοτε διοίκησης της ΕΡΤ είναι η αξιοποίηση των εργαζομένων και όχι η σπατάλη των χρημάτων των φορολογουμένων σε εξωτερικές και μεικτές παραγωγές και σε πειραματισμούς με παρουσιαστές χωρίς εμπειρία στο αντικείμενο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This