«Groupie» της Μενδώνη ο Πορτοσάλτε!

«Για μένα είναι υπόδειγμα - Θα έπρεπε τα Υπουργεία μας να έχουν Μενδώνες»

Must Read

Η συζήτηση στο στούντιο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «πρωινή ενημέρωση», παρουσία των Μάνου Βουλαρίνου και Άρη Πορτοσάλτε, περιστρέφονταν γύρω από την εκδικητική απόφαση της Λίνας Μενδώνη να πάρει πίσω κτήριο από τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, το οποίο του είχε παραχωρηθεί από τη Μελίνα Μερκούρη.

@newsbreakgr

«Groupie» της Μενδώνη ο Πορτοσάλτε! «Για μένα είναι υπόδειγμα – Θα έπρεπε τα Υπουργεία μας να έχουν Μενδώνες» #ArisPortosalte #LinaMendoni #Mendoni #Skai #skaitvgr

♬ original sound – newsbreak – newsbreak

Βέβαια όλο το πάνελ στο Φάληρο τάχθηκε υπέρ της κυβερνητικής απόφασης με αρκετά ειρωνικό και αλαζονικό ύφος μάλιστα, ενώ ο Άρης Πορτοσάλτε δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε τον τεράστιο θαυμασμό του για την Υπουργό Πολιτισμού, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε… υπόδειγμα!

«Μπορώ να πω κάτι για την κυρία Μενδώνη; Για το υπόδειγμα Μενδώνη. Για μένα είναι υπόδειγμα. Η κ.Μενδώνη είναι το παράδειγμα του CEO που θα έπρεπε να λειτουργούν τα Υπουργεία. Θα έπρεπε τα Υπουργεία μας να έχουν Μενδώνες. Κρατικούς λειτουργούς. Φύγε από τα πολιτικά. Θα έπρεπε να έχουν CEO να λειτουργούν το Υπουργείο, να δουλεύει κανονικά, φάμπρικα, μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει να παράγεται η δουλειά. Ο/η Υπουργός ως πολιτικό πρόσωπο δίνει την κατεύθυνση και λέει ‘αποφασίζει η Κυβέρνηση να κάνει το α, το β, το γ, το δ. Τραβάτε να το κάνετε, αυτή είναι η δουλειά σας’. Η κ.Μενδώνη συγκεντρώνει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, ξέρει τα πάντα μέσα στο Υπουργείο Πολιτισμού. Επειδή άκουγα διάφορους που έκλαιγαν και ωρύονταν επειδή το έδωσε η συγχωρεμένη η Μελίνα και λοιπόν; Πριν από 50 χρόνια; Γεια σας και χαρά σας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This