H Eλένη Τσολάκη αποκάλυψε τη νέα ομάδα της εκπομπής της στο Open με ένα Instagram Story

Eπιστρέφει με νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή

Must Read

Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στο OPEN με νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και όπως φαίνεται ανυπομονεί να καλημερίσει τους τηλεθεατές.

Θα επανέλθει με νέους συνεργάτες τους οποίους θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram Story το οποίο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Την Ελένη Τσολάκη θα πλαισιώνουν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Σαράντος αλλά και ο Νίκος Γεωργιάδης ενώ ο μόνος που έχει παραμείνει από την παλιά σύνθεση της εκπομπής της είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This