5-7-2020

Επίσημα η Όλγα Τρέμη με εκπομπή στην ΕΡΤ! (video)

Η Όλγα Τρέμη επανέρχεται στα τηλεοπτική πράγματα, με μια νέα εκπομπή, η οποία τιτλοφορείται «10» και θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10μμ, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με το σχετικά ρεπορτάζ, η εκπομπή θα επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση. Το στοίχημα της νέας αυτής εκπομπής, είναι η αμερόληπτη παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων, με βασική αρχή «να ακούγονται όλες οι θέσεις και να δίνεται χώρος στις αντιθέσεις, αλλά και στις συνθέσεις».

Η καταξιωμένη δημιοσιογράφος θα υποδέχεται καθημερινά στο στούντιο προσκεκλημένους από όλους τους χώρους της δημόσιας σκηνής – πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές, αλλά και γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών. Στο πλευρό της, εξάλλου, θα βλέπουμε τον Αντώνη Δελλατόλα και τον Ηλία Κανέλλη, οι οποίοι θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών τους και των προεκτάσεών τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ