Απασφάλησε η Εύη Δρούτσα: «Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Ιωαννίδου στο Fame Story»

«Μερικοί άνθρωποι, όταν τους βρήκαν, όπως και ο Αλκαίος και ο Τριαντάφυλλος, μου έλεγαν “πλάκα κάνεις; Αυτόν τι θα τον κάνεις;”. Φάγαμε μπούλινγκ».

Must Read

Στο J2US είδαμε πρόσφατα την Εύη Δρούτσα να συμμετέχει έχοντας στο πλευρό της τον Βο. Για την εμπειρία της στο φαντασμαγορικό show μίλησε η γνωστή στιχουργός στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», αποκαλύπτοντας το άγχος που είχε για να μην ξεχάσει τα λόγια της.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά στο Just. Είχα αγωνία κάθε φορά μην ξεχάσω τα λόγια όχι μη με κρίνουν άσχημα. Δεν σηκώνω και πολλά πολλά. Θέλω αυτό που λένε να είναι αυτό που πρέπει να πουν, όχι να μου κάνουν χατίρια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την επαναφορά του Fame Story και το ενδεχόμενο να έχει ενεργό ρόλο στη μουσική σχολή, αποκάλυψε ότι: «Το Fame Story το είχαμε συζητήσει πριν από 3 χρόνια με τον Νίκο και είχαμε πει ΟΚ, αλλά τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει».

Στην ερώτηση ποια μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής που έχει συνεργαστεί μαζί τους, της έχουν σταθεί στις δύσκολες στιγμές, απάντησε πως: «Οι μόνοι που έχουν τρέξει για εμένα όταν πέρναγα δύσκολα ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από την Άντζελα, γιατί για να φτάσει εδώ έχει περάσει πάρα πολλά».

Για τον Γιώργο Αλκαίο και την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, είπε: «Έχουμε σκεφτεί πώς θα γίνει η επιστροφή του. Όταν έρθει η ώρα. Μερικοί άνθρωποι, όταν τους βρήκαν, όπως και ο Αλκαίος και ο Τριαντάφυλλος, μου έλεγαν “πλάκα κάνεις; Αυτόν τι θα τον κάνεις;”. Φάγαμε μπούλινγκ».

Σε συνέντευξή της η Μαρία Ιωαννίδου είχε τονίσει πως την περίοδο που ήταν δασκάλα στο Fame Story, η Εύη Δρούτσα κοντραριζόταν συνέχεια μαζί της. Η στιχουργός ωστόσο δεν θυμάται την γνωστή χορογράφο ως δασκάλα στο reality τραγουδιού.

«Πού να θυμάμαι προπολεμικά τι έκανε εκεί; Ήταν δασκάλα στο Fame Story; Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Ιωαννίδου στο Fame Story. Μπορεί να έχω κουτιάνει κιόλας. Αν ισχύει ας απαντήσει άλλος, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This