Όλη η αλήθεια για τον Νίκο Μουτσινά και τη διένεξή του με το Open (video)

Must Read

Κανένα είδος ρεβανσισμού δεν έχει το Open προς τον Νίκο Μουτσινά, καθώς αυτό που ζητά είναι το απολύτως νόμιμο, όπως λένε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα σε διάφορα sites ήθελαν τη διοίκηση του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη να καταθέτει αγωγή στον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, για τον τρόπο που αποδεσμεύτηκε από την εκπομπή του Open «Για την παρέα» (σπάζοντας το συμβόλαιό του το καλοκαίρι), με σκοπό να κατηφορίσει προς τον ΣΚΑΪ.

Ήδη έχει γραφτεί ότι το Open ζητά, εκτός από το ποσό των 200.000 ευρώ, που ήταν η ρήτρα για το «σπάσιμο» του συμβολαίου του παρουσιαστή, και αποζημίωση ύψους 2.500.000 ευρώ για διαφυγόντα διαφημιστικά κέρδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς -που από το καλοκαίρι ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, με την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι»- δεν έχει πληρώσει τη ρήτρα, αλλά ούτε και ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου.

Πάντως, από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή, αυτό που ακούγεται είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου να πληρώσει τη ρήτρα και να πράξει τα δέοντα.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Έγκυρες πηγές από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη μάς έκαναν σαφές ότι η αγωγή προς τον Νίκο Μουτσινά περιορίζεται στο ποσό που αναφερόταν στη ρήτρα του συμβολαίου, δηλαδή τα 200.000 ευρώ, και ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό, όπως τα διαφυγόντα διαφημιστικά κέρδη.

Κακά τα ψέματα, η απώλεια του Νίκου Μουτσινά από το Οpen ήταν μεγάλη.

Η τηλεθέαση της εκπομπής «Για την παρέα» έφτανε έως 17% -πάντα διψήφια νούμερα-, ενώ το «Μεσημέρι #yes», η ψυχαγωγική εκπομπή με τους Κατερίνα Ζαρίφη, Παύλο Σταματόπουλο και Ηλία Γκότση, που πήρε τη θέση της, φτάνει μετά βίας το 3,9% στο γενικό σύνολο και το 3,5% στο δυναμικό κοινό. Οι αριθμοί και μόνο λένε την αλήθεια.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ παρεακι ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ

 

Από την άλλη μεριά, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ έχει σκαρφαλώσει στο σύνολο στο 21,1% και στο δυναμικό κοινό 22,7%, ενώ τα διαφημιστικά σποτ πέφτουν βροχή.

Καλοπροαίρετη σάτιρα, με εύστοχες ατάκες και καυστικό χιούμορ

Να σημειωθεί ότι, αυτή τη στιγμή, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με την απουσία των «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» του Λάκη Λαζόπουλου, είναι η μόνη που σατιρίζει τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, με εύστοχες ατάκες και καυστικό χιούμορ, χωρίς να γίνεται ποτέ προσβλητική – αυτό είναι από τα ατού του παρουσιαστή.

Η καλή προαίρεση είναι εμφανής ακόμη και στις συνεντεύξεις που παίρνει ο Μουτσινάς στο στούντιο. Οι καλεσμένοι του περνούν όμορφα, γελούν με την καρδιά τους, αυτοσαρκάζονται, προωθούν τη δουλειά τους και, μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει κάποιος που να μην έχει δεχτεί την «πρόταση-πρόκληση» του παρουσιαστή, αφού ξέρει ότι θα περάσει εξαιρετικά.

Δείτε επίσης: Η Εύη Ιωαννίδου απαντά στη Μέγκι για τις «εμπρηστικές» δηλώσεις της περί Ντάνου! (video)

Τελικά, ο Νίκος Μουτσινάς ήταν από τους τυχερούς παρουσιαστές, καθώς άλλαξε κανάλι, τίτλο εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό τον ακολούθησε. Μάλιστα, αύξησε τα ποσοστά του στην τηλεθέαση, ενώ η παραγωγή έγινε ακόμη πιο άρτια.

Μια καλή συντροφιά για το μεσημέρι και μια ωραία τηλεόραση, χωρίς ύβρεις, χυδαιότητες, ηλίθιες πλάκες, αλλά με καλή διάθεση και κέφι να περάσουν τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι συντελεστές όμορφα.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Πράγματι, μια υπέροχη χρονιά για τον Νίκο, που συνεχίζει να είναι συμπαθής στο κοινό για την απλότητα και την αμεσότητά του, αλλά, κυρίως, για την ευγένειά του, που είναι το πιο αληθινό όπλο του.

Μακάρι να την είχαν και άλλοι στη μικρή οθόνη, αλλά, μάλλον, προτιμούν… την αβάσταχτη ελαφρότητα της ματαιοδοξίας τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This