Η Εύη Ιωαννίδου απαντά στη Μέγκι για τις «εμπρηστικές» δηλώσεις της περί Ντάνου! (video)

Must Read

Η Εύη Ιωαννίδου εισέβαλλε με… ευρωπαϊκό αέρα στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και αναστάτωσε τους πάντες και τα πάντα με την εντυπωσιακή παρουσία της!

Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι το γεγονός, ότι η πρώην παίκτρια και θεωρούμενη μέχρι και τη στιγμή της αποχώρησής της, ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του επίζηλου τίτλου στο περσινό GNTM, εμφανίστηκε στην εκπομπή για να δώσει κρίσιμες απαντήσεις.

ΕΥΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ σκακιερα

Αιτία ήταν μια ατάκα που εκστόμισε η Μέγκι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου εμφανίζεται ως πανελίστρια, η οποία και… άναψε φωτιές.

Δείτε επίσης: GNTM spoiler: Αυτές είναι οι 3 που περνάνε στον τελικό

«Ποιος της έκανε πρόταση για το “Εζέλ”; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη», είπε η Μέγκι Ντρίο και έγινε χαμός!

Ακόμη μεγαλύτερος χαμός, ωστόσο, έγινε, όταν άνοιξε η πόρτα του πλατό της εκπομπής του Μουτσινά και μπήκε η Εύη, αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία».

https://youtu.be/hKJ-zpxnMLQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This