Λιάγκας σε Στέφανο Κασσελάκη: «Αντί να μου στείλετε ανθοδέσμη ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε»

«Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα»

Must Read

Ο Στέφανος Κασσελάκης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης γι’ αυτόν τον λόγο οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τον άνθρωπο που έχει βάλει στόχο να «αφανίσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή «Πρωινό» επικοινώνησε με μία κυρία η οποία παρουσιάστηκε ως γιαγιά του πολιτικού γεγονός το οποίο διέψευσε ο ίδιος .

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την δική του απάντηση διευκρινίζοντας πως: «Θα σας πω κάτι… Άντε να βγάλω τους λόγους… Τι γίνεται ρε γαμ@το. Είμαι ένας άνθρωπος, από τους λίγους της πιάτσας, που έχω κάνει λάθη αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Κι εσείς που μας βλέπετε και στους οποίους απευθύνομαι καθημερινά και δόξα τω Θεώ είστε πολλοί, είστε και οι περισσότεροι που βλέπετε τηλεόραση το πρωί και βλέπετε εμάς και σας ευχαριστούμε…

Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς, ζητώ συγγνώμη και προχωράω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα»

«Ή ο ίδιος δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Ξεκάθαρα είπα χθες ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά -μητέρα του μπαμπά του ή της μαμάς του-, είναι μια πιο μακρινή γιαγιά.

Ψάξτε κύριε Κασσελάκη μου σε άλλες εκπομπές ελληνικές, δημοσιογράφους φίλους σας που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν και υποδύονταν άλλους ανθρώπους για να κάνουν τηλεθέαση.

Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη, ένα κουτί σοκολατάκια… που από αυτή την εκπομπή ανακαλύπτουμε το οικογενειακό σας δέντρο και σας γνωρίζουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε.

Αν ψάχνετε ανθρώπους να σας γλείφουν πατόκορφα, σε μένα δεν θα το βρείτε», κατέληξε ο παρουσιαστής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This