Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Netflix – Δείτε το trailer

Χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου

Must Read

Την κυκλοφορία ντοκιμαντέρ με την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε το Netflix. Το «Μπέκαμ» χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 4 Οκτωβρίου.

Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία του Οσκαρικού Φίσερ Στίβενς και με την υπογραφή του επίσης βραβευμένου με Oscar Τζον Μπάτσεκ. Περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό από τα τελευταία 40 χρόνια, χαρούμενες στιγμές από το σήμερα και συνεντεύξεις με την οικογένεια, φίλους και ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που αποτελέσαν τμήμα της πορείας του Μπέκαμ.

Σύμφωνα με το Netflix, η υπόθεση του ντοκιμαντέρ έχει ως εξής: «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη, κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, την θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη, προσωπική και έγκυρη ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών».

Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This