Χείμαρρος ο Περικλής Κονδυλάτος για Σοφία Χατζηπαντελή και Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας»

Must Read

Ο Περικλής Κονδυλάτος στο χώρο της μόδας έχει χαράξει πολύ μεγάλη πορεία και οι δημιουργίες του έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν θα μπορούσε να μην έχει άποψη για τα τηλεοπτικά δρώμενα και συγκεκριμένα για τις εκπομπές μόδας.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Τρύφωνα Σαμαρά να συμμετέχει στο reality «I’m celebrity get me out of here», αλλά και στην συμβουλή που του έδωσε σε περίπτωση που συμμετέχει.

«Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα πολύ δυνατό άτομο, πολύ δυνατός στο μυαλό, δεν τον φοβάμαι αν πάει στο “Celebrity”. Τον συμβούλευσα να προσέξει, άλλο το αστείο και άλλο η γελοιοποίηση μιας προσωπικότητας», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στην συνέχεια «κατακρεούργησε» την Σοφία Χατζηπαντελή και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τονίζοντας πως δεν είναι ικανές να δίνουν στιλιστικές συμβουλές.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Η μόδα δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Οι άνθρωποι που δεν υπηρετούν τη μόδα, αλλά το show, δεν είναι καν στο χώρο. Στυλιστικά δεν συμφωνώ σε τίποτα, τα φρύδια είναι το λιγότερο. Όταν κάποιος έχει πειράξει τα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας η Ηλιάνα, είναι μοντέλο. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό μήπως κλείσω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, αυτό δεν λέγεται διεθνή καριέρα. Η Ηλιάνα δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This