Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα δέχεται απειλές από τον πρώην «αρραβωνιαστικό» της

Must Read

Η Μιράντα δέχεται απειλές από τον πρώην «αρραβωνιαστικό» της, ο οποίος θέλει να πάρει χρήματα: «Κοίτα να είσαι καλό κορίτσι και να μου δώσεις ό,τι σου ζητήσω, για να μη μάθει ο αξιοσέβαστος σύζυγός σου τι έκανες πριν χρόνια. Εντάξει, Μαράκι μου;», την απειλεί.

Ο φόβος πως θα αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά της, φωλιάζει στο μυαλό της Μιράντας, η οποία προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της… Στο μεταξύ ένα ακόμα θέμα προκύπτει με τον νέο ιδιοκτήτη του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο, που δεν είναι άλλος από τη Δάφνη, η οποία ανοίγει κατάστημα μόδας αλλά για άντρες.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος είναι έξαλλος με τον Σίμο και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους κάποια πράγματα: «Νομίζω ότι δεν έχουμε αρχίσει καλά και πρέπει να βάλουμε κάποια θέματα σε τάξη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, αλλιώς δεν το βλέπω», του λέει, αλλά ο Σίμος δεν έχει σκοπό να κάνει καμία κουβέντα με τον Ντίνο: «Δεν νομίζω ότι έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τίποτα», του απαντάει. Το θέμα είναι όμως αν θα σταθεί με ειλικρίνεια απέναντι στον Ντίνο ή θα παίξει κάποιο υπόγειο παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή η Δωροθέα καταφέρνει να μάθει μια πολύ σημαντική πληροφορία κι ετοιμάζεται να δράσει. Συναντάει κάποιον που την κάνει να καταλάβει πολλά… Παράλληλα ο Βύρωνας συμβουλεύει την Ολγα: «Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, πρέπει να προσπαθήσεις και για αρχή πρέπει να προσβάλλεις τη διαθήκη του Αποστόλη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This