Η Παραλία: Ο θάνατος της Αντιγόνης φέρνει τα πάνω κάτω

Must Read

Μια νύχτα που η οικογένεια Αρχοντάκη βρίσκεται εκτός σπιτιού, η μοίρα τους αλλάζει δραματικά. Η Υπατία, υπακούοντας στις επιθυμίες της καρδιάς της, περνάει μια ξέγνοιαστη βραδιά στην αγαπημένη της παραλία μαζί με τον Χάρι, όμως η μοίρα τής επιφυλάσσει μια ακόμα τεράστια έκπληξη.

H τραγική ανακάλυψη του Δημητρού πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, οι οποίες θα σημαδέψουν το μέλλον της οικογένειας. Για την ακρίβεια, βρίσκει την Αντιγόνη νεκρή, ταράζεται και δεν ξέρει σε ποιον να το πει. Όταν λίγο αργότερα επιστρέψει η Νικολίνα στο σπίτι και τον βρει σε άθλια κατάσταση, πάνω από τη νεκρή νύφη της, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ένα βαρύ πέπλο πέφτει πάνω από την οικογένεια, προκαλώντας σε όλους θλίψη και κυρίως στην Υπατία που δεν περίμενε πως η επίσκεψή της στο νησί θα συνδεόταν με ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This