Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μην γυρίσει στην τηλεόραση»

Must Read

Η Μέγκι Ντρίο έχει έναν ιδιαίτερο καυστικό τρόπο για να σχολιάζει τα πράγματα. Γι’ αυτόν τον λόγο καλείται πολλές φορές να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αυτήν την φορά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία θεωρεί αποτυχημένη στην παρουσίαση.

«Έχω νιώσει αδικία από σχόλια που έχω ακούσει. Θα παρακαλούσα τους πανελίστες να διαβάζουν τι έχω κάνει και μετά να σχολιάζουν», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

«Δεν μου αρέσει η Φαίη Σκορδά από τότε που άλλαξε κανάλι», σχολίασε στην συνέχεια.

«Η Ηλιάνα Παπαγεώργιου δεν μπορεί να είναι κεντρική παρουσιάστρια, δεν το έχει. Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν τις άξιζε.

Το My Style Rocks είναι πολύ πετυχημένο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ καλή, είναι μία τηλεπερσόνα. Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μην γυρίσει στην τηλεόραση, δεν το έχει ανάγκη. Μου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα λέει ωραία. Όλα γίνονται για τα νούμερα, έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή την θέση».

Για το GNTM και την Εύη Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο απάντησε: «Αν γίνει το GNTM All Star θα πήγαινα, αν δεν με καλέσουν θα είναι τραγικό. Δεν Θέλω να βλέπω μπροστά μου την Εύη Ιωαννίδου, ήταν η αιτία που έφυγα από το GNTM. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Εύη Ιωαννίδου, δεν μιλάμε καθόλου και δεν πρόκειται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This