Κατερίνα Καινούργιο για Βαγγέλη Περρή: «Πάτε καλά μωρέ; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα;»

Must Read

Στο event μόδας που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης παρευρέθηκαν πολλούς από τους συνεργάτες του ωστόσο υπήρχαν τρεις ηχηρές απουσίες. Ο πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Κατερίνα Καινούργιου και την Κατερίνα Ζαρίφη, που σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή δεν ήταν τυχαίο.

«Κατά σύμπτωση, ο Αλεξάνδρου είχε κάτι θεματάκια με την παραγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη. Έχω μία τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω ρεπορτάζ. Δεν είναι στην καλύτερή της φάση» είπε ο Βαγγέλης Περρής, με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου να συμπληρώνει: «Όταν ας πούμε υπάρχει εκπομπή απέναντι της ίδιας εταιρίας παραγωγής και θέτεις κάποια ερωτήματα και παίρνεις την απάντηση ότι “οφείλουμε να στηρίξουμε και την εκπομπή απέναντι”, είναι λογικό να μην σου πολυαρέσει αν είσαι η Κατερίνα Καινούργιου».

«Άλλη δυναμική έχει το ένα κανάλι και άλλη το άλλο. Κι όλο αυτό περί συγκοινωνούντων δοχείων, εγώ δεν το πιστεύω. Ο καθένας έχει την πορεία του και διαμορφώνεται μία τηλεθέαση» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι πληροφορίες του δημοσιογράφου έγιναν θέμα προς συζήτηση από τους χρήστες του Twitter με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση και να διαψεύδει τα λεγόμενα του λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτά είναι: «Μπούρδες… Συνεχίζει να είναι ο καλύτερος μου φίλος».

Το γεγονός αυτό όμως δεν το άφησε ασχολίαστο και η παρουσιάστρια του Alpha τοποθετήθηκε και μέσω της εκπομπής της «Super Κατερίνα» όπου τόνισε: «Φτιάξε μου για να το πάω στον Κοκλώνη μετά γιατί απέναντι έλεγε ο Περρής δεν διανύω καλή φάση με τον Κοκλώνη και έχουμε τσακωθεί. Γράφουν ότι έχουμε τσακωθεί και με ρωτούν όλοι στο Twitter. Λέω ναι έχουμε τσακωθεί γιατί συγκατοικούμε. Τσακωνόμαστε για τα πλακάκια μπάνιου, ο ένας τα θέλει μπεζ και ο άλλος μπορτνό»

«Πάτε καλά μωρέ; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα; Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να τα λέει και ο Τύπος. Εγώ με τον φίλο μου δεν τσακώνομαι. Να διαφωνήσω επαγγελματικά μπορεί, αλλά με τους κολλητούς μου δεν τσακώνομαι ποτέ» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This