Fame Story: Τι συμβαίνει με την Μαίρη και τον Γιάννη; Η «χυδαία» Αριστέα και ολόκληρο το βίντεο από τον καυγά της Χριστίνας με την Κατσαϊτη

Must Read

Ένα νέο ειδύλλιο ακούγεται ότι έχει ξεκινήσει στο Fame Story, το οποίο αφορά τον Γιάννη και την Μαίρη Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης πήγε να βοηθήσεις τη Μαίρη  με το τραγούδι που έχει επιλεγεί να τραγουδήσει αυτή την εβδομάδα και φάνηκε ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά.

το γεγονός αυτό παρατήρησαν η Αριστέα και ο Andrew Punch με την Μαίρη να αντιδράει και να διαψεύδει τα λεγόμενά τους.

«Αρχικά αυτό τώρα πως έχει προκύψει δεν έχω καταλάβει. Θα αρχίσω να εκνευρίζομαι. Δεν είναι αστείο, σοβαρά. Το να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο και να βοηθήσεις σε έναν στίχο δεν ειναι κάτι. Δεν ξέρω γιατί το μπλέκουμε πάντα με κάτι άλλο.» ανέφερε

«Σαν άνθρωποι που έχουμε κάνει δυο συζητήσεις όντως έχω δει κάποια πράγματα που είναι ωραία. Δεν θα τον έβλεπα έτσι. δεν μου αρέσει αρχικά. Δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Η πρώτη στιγμή που ήρθαμε λίγο πιο κοντά είναι η στιγμή που κατάλαβα τη φάση του. Είναι λίγο εγωκεντρικός και ξεροκέφαλος. Θέλει ξεκλείδωμα, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. έχουμε βρει έναν κώδικα επικοινωνίας. Αν ήθελα να κάνω κάτι σοβαρά δεν θα το έκανα εδώ.» κατέληξε.

Από το χθεσινό επεισόδιο δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Αυτήν την φορά πρωταγωνίστρια ήταν η Αριστέα, η οποία για τις ανάγκες της σκηνικής της παρουσίας για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο live της Παρασκευής ζήτησες από τα αγόρια της ακαδημίας να συρθούν στα πατώματα για εκείνη προκειμένου να νιώσει ότι είναι «αφέντρα».

Ο Ντάνιελ και ο Γιάννης δεν δέχτηκαν να συμμετέχουν στην πρόβα της χαρακτηρίζοντάς την μεταξύ άλλων χυδαία.

«Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο άνθρωπο στη ζωή μου. Είναι χυδαία.», είπαν μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την καταγγελία της Χριστίνας για την συμπεριφορά της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στο προηγούμενο live, η Super Κατερίνα εξασφάλισε το απόσπασμα από τον τσακωμό τους.

Η Χριστίνα ισχυρίστηκε πως η γνωστή στυλίστρια της τράβαγε το ρούχο λίγο πριν βγει στην σκηνή. Ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός απέχει από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, η Χριστίνα φόρεσε το φόρεμα μιας άλλη κοπέλας και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη της ζήτησε να το βγάλει. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν της τράβηξε το φόρεμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This