Φάρμα: Ο παίκτης που αποχώρησε, ο «fake» τραυματισμός του Χρήστου και έντονος τσακωμός του με τον Γιαννακίδη

Must Read

Μαίνεται η κόντρα του Χρήστου Μεξή και του Γιώργου Γιαννακίδη και ο λόγος ήταν τα αυγά. Η άτυπη συμφωνία μεταξύ της γαλάζιας και της πράσινης ομάδας ήταν ότι η μία θα δίνει γάλα στην αντίπαλη ομάδα με αντάλλαγμα δύο αυγά.

Ο Χρήστος Μεξής πάνω στα νεύρα του είχε πει πως «αν πάρει η πράσινη ομάδα δυο παραπάνω αβγά θα τα σπάσει», γεγονός το οποίο έθιξε Γιαννακίδης στο συμβούλιο.

Ο Χρήστος Μεξής από την μεριά του αρνήθηκε την κατηγορία αυτή παρόλο που τον άκουσαν και άλλοι συμπαίκτες του να το λέει. Τότε ήταν που ξεκίνησε ο έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο παικτών μέχρι που αναγκάστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να βάλει ένα τέλος στην συζήτηση.

«Είπες εσύ κατά λέξη ότι αν ξαναδώσει γάλα, θα πας στο κοτέτσι και θα σπάσεις όλα τα αβγά; Το άκουσα από 2-3 άτομα», ρώτησε ο Γιώργος Γιαννακίδης τον Χρήστο Μέξη.

Εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει: «Όχι δεν το είπα, λάθος το άκουσες. Δεν το είπα έτσι, αλλά δεν θα σου δώσω και αναφορά.  Δεν σε αφορά καθόλου το τι λέω εγώ με την ομάδα μου. Εσύ δεν έχεις καμία δουλειά. Δεν το έχω πει έτσι όπως σου το μεταφέρουν τα παιδιά», αντέδρασε ο Χρήστος Μέξης στη Φάρμα.

«Προσπαθώ να κρατήσω τα πράγματα και να μην τον εκθέσω με τα δικά του λεγόμενα, αλλά απ΄ότι κατάλαβα τα κάνεις μόνος του θάλασσα», σχολίασε λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Γιαννούλας στην κάμερα.

«Θέλω να πω κάτι για την δική μου την ομάδα. Άμα κάποιος έλεγε το οτιδήποτε και δεν ήταν ηθικό, είμαι σίγουρος ότι θα πήγαιναν στο άτομο που θεωρούν σωστό και θα έλεγαν: Ξέρεις κάτι, αυτό το άτομο είναι τοξικό! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, θέλει να κάνει ζημιά στο φαγητό και την τροφή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννακίδης για να προκαλέσει την αντίδραση του Χρήστου Μέξη.

«Το τοξικός για μένα το είπε ο Γιώργος; Σε μένα αναφέρθηκες, τώρα, με το τοξικός;» αναρωτήθηκε, εμφανώς, ενοχλημένος ο παίκτης της Φάρμας για να δώσει ο Γιώργος στον παρουσιαστή την εξής απάντηση. «Συζητάω γενικά αυτά που είπε τώρα ο Χρήστος. Παρόλα αυτά είναι τοξικός. Αυτή είναι η άποψη μου».

«Εγώ 10 χρονών μιλούσα πιο ώριμα από αυτόν! Δεν σέβεται τίποτα το παιδί! Είναι αδικία προς το πρόσωπο του Γιαννούλα που κάθεται και μαγειρεύει για να φάει ο Χρήστος και ο οποιοσδήποτε Χρήστος» είχε δηλώσει, λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος στην κάμερα της Φάρμας. «Είναι σκουπίδι μεγάλο, ρε! Κω… παίδι! Αλήθεια είναι κλ…παίδι» τόνισε εν συνεχεία, με τη σειρά του, ο Χρήστος στην κάμερα του reality επιβίωσης.

«Αυτό είναι κατάντια τώρα! Να πολεμάει μέλος της ομάδας την ομάδα συνέχεια. Και καλά η Έλενα κοιμάται και ακούει τι λένε οι άλλοι γύρω της. Βλέπω καταστάσεις να μιλάει 15 μέτρα μακριά και το αυτί της να είναι στο τι λέμε εμείς μέσα» υπογράμμισε, επίσης, ο Σπύρος για την Έλενα για να συνεχιστούν οι υψηλοί τόνοι μεταξύ… όλων στη Φάρμα.

Ο Χρήστος Μεξής μαζί με τον Γιώργο Τσάμη ήταν οι δύο μονομάχοι οι οποίοι έπρεπε να «παλέψουν» για την παραμονή τους στο παιχνίδι σε μία δοκιμασία αρκετά δύσκολή.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος όμως ο Χρήστος είχε ένα τράβηγμα στο πόδι γι’ αυτό ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης αναγκάστηκε να διακόψει για λίγη ώρα τον αγώνα.

Ο τραυματισμός του παίκτη της γαλάζιας ομάδας δεν έπεισε κανέναν από τους παίκτες.

Τα σχόλια από τον Παρλάτζα δεν έλειψαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γελάει και ο κάθε πικραμένος».

Οι δύο αντίπαλοι ήρθαν ισοπαλία στις δύο πρώτες δοκιμασίες. Η τρίτη όμως ήταν αυτή που θα καθόριζε το νικητή.

Οι παίκτες κλήθηκαν να καρφώσου σε ένα ξύλο καρφιά και όποιος το έκανε πιο γρήγορα θα εξασφάλιζε την παραμονή του στο παιχνίδι.

Τελικά ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία ήταν ο Χρήστος. Οι περισσότεροι από τους παίκτες φάνηκαν να μην χάρηκαν με τη νίκη του ενώ θεωρούν πως έπαιζε θέατρο όσον αφορά τον τραυματισμό του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This