Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια στους χαρακτηρισμούς και τις «μηνύσεις» του Νίκου Αποστολόπουλου

Must Read

Ο Βασίλης Ζούλιας αποχαιρέτησε την Ματούλα του Κολωνακίου με μια ιστορία στο χρώμα της ηρωΐνης.

Για την φιλία του με την Ματούλα αναφέρθηκε ο γνωστός στυλίστας στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που είχαν μεταξύ τους, γεγονός το οποίο διέψευσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Νομίζω ότι ο κ. Ζούλιας πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Η Ματούλα τον άνθρωπο που δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας. Κάθε μέρα που μιλούσαμε στα τηλέφωνα ήταν εναντίον του και έλεγε τα χειρότερα. Δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Ξέρω ότι με έπαιρνε και μου έλεγε τα χειρότερα για τον κ. Ζούλια.

Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα. Είχαν να μιλήσουν πολύ περισσότερο από μήνες. Να μην λέει πολλά πράγματα. Όποια κι αν ήταν η σχέση τους, δεν πρέπει να βγει και να λέει. Ο Ζούλιας έκανε κάτι στην Ματούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα όσα ισχυρίστηκε ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή «Γεια σου», χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, ως ψυχολογικά ασταθή.
«Ο Νίκος Αποστολόπουλος με αυτά που έχω δει να λέει στα κανάλια για μένα και τον Βασίλη Ζούλια, μου βγάζει ότι είναι ψυχολογικά ασταθής.

Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ καλός φίλος με τη Ματούλα. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα και να μας βρίζει. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος από την άλλη αισθάνθηκε ότι ο σχεδιαστής κοσμημάτων τον έθιξε ως προσωπικότητα και γι’ αυτό προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του Περικλή Κονδυλάτου.
«Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία», επεσήμανε ο Νίκος Αποστολόπουλος στον αέρα του Alpha.
Ο Περικλής Κονδυλάτος κλήθηκε να σχολιάσει την τροπή που πήρε όλη η κόντρα μεταξύ εκείνου και του Βασίλή Ζούλια με το Νίκο Αποστολόπουλο, τονίζοντας πως η δικηγόρος του του επεσήμανε πως μπορεί να αμυνθεί σε κάποια πυρά του σχεδιαστή που αφορούν την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του υπόσταση.
«Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ με τον Βασίλη, τα είπαμε ξανά και ξανά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το προκαλέσει κάποιος αυτό, θα νομίζουν ότι σε αυτόν τον χώρο δεν έχουμε ουσιαστικά προβλήματα και ασχολούμαστε με αυτές τις μικρότητες», δηλώνει ο Περικλής Κονδυλάτος στην τηλεοπτική κάμερα του Happy Day.
«Αυτό το άτομο δεν υπάρχει ούτε καν στο σύμπαν μου. Ο μόνος λόγος που απάντησα στα σχόλια ήταν για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους», τονίζει στη συνέχεια, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να τηλεφωνήσει στον γνωστό σχεδιαστή ώστε να τα βρουν.
«Όταν μπαίνεις στη διαδικασία και σχολιάζεις την προσωπική ζωή και την οικονομική κατάσταση του άλλου, αυτοχαρακτηρίζεσαι. Ακόμα κι αν είναι αλήθεια όλα αυτά, αυτό έχει να μας προσάψει ο κύριος Αποστολόπουλος; Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο», συμπληρώνει ο Περικλής Κονδυλάτος.
«Πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο μου, για να τη ρωτήσω πώς μπορώ να κινηθώ και τι μπορώ να πω. Μου είπε ότι ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να αμυνθώ, να ανταπαντήσω. Να ξέρει ποιος το έχει ξεκινήσει όλο αυτό όμως, υπάρχουν καταγεγραμμένα αυτά τα σχόλια που έκανε στο παρελθόν για εμένα και τον Βασίλη», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Περικλής Κονδυλάτος.
Και ενώ ο Βασίλης Ζούλιας δεν ήθελε να δώσει άλλη έκταση στο θέμα, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όλο νόημα…
«Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ από ανθρώπους που λένε λίγα σκουπίδια για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cyv9B84IOcj/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This