Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης παρατάει την Πολυξένη και πάει στο Άγιο Όρος

Must Read

Παράλληλα μετά την κατάθεση της Μάγιας και του Φώτη, ο Σωτήρης με τον Δημοσθένη αποφασίζουν να φτάσουν στην αλήθεια. Έτσι παραβιάζουν το σπίτι του Χρήστου αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς δεν βρίσκουν κανέναν και τίποτα… Φυσικά ο Χρήστος έχει φροντίσει να απειλήσει τον Φώτη: “Αν θέλεις να ζήσεις, θα με ενημερώνεις για όλα. Ότι μαθαίνεις από την πλευρά της αστυνομίας, θέλω να τα ξέρω” του έχει πει.

Η Πολυξένη κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον Σωτήρη. Καθώς ανησυχεί για τον Αγη, παίρνει τηλέφωνο τον υπαστυνόμο και του λέει: Ο Αγης είναι αυτός που τραυμάτισε την Βικτώρια. Σας παρακαλώ πρέπει να τον βρείτε”. Όμως την ακούει η Αμαλία και γίνεται έξαλλη: “Πολυξένη, τι πήγες κι έκανες;” της λέει κι εκείνη δικαιολογεί την πράξη της: “Αμαλία μου φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό. Καλύτερα να τον βρει η αστυνομία. Τουλάχιστον θα είναι καλά” της λέει.

Λίγο αργότερα η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τον Άγη εκεί που είναι κρυμμένος, ο οποίος της δίνει κάτι για την Πολυξένη: “Σε παρακαλώ δώσε αυτό το γράμμα στην γυναίκα μου και πες της να με συγχωρήσει, αλλά αν το διαβάσει θα καταλάβει”

Η Αμαλία μόλις γυρίζει δίνει το γράμμα στην Πολυξένη κι εκείνη μόλις το διαβάζει τρελαίνεται. Ο Άγης της γράφει ότι τραυμάτισε την Βικτώρια επειδή έμαθε ότι τόσο καιρό του έλεγε ψέματα. Ότι δεν είναι γιό της, αλλά ένα παιδί που πήρε από το ιδρυμα και το παρουσίασε στον Χριστόφορο σαν δικό τους για να μην τον χάσει. Το πιο σημαντικό όμως που της γράφει είναι ότι δεν ξαναγυρίσει πίσω και ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να πάω μοναχός στο Αγιο Ορος.

Η Πιπίτσα προσπαθεί να επηρεάσει την Γεωργία ώστε να απομακρυνθεί από τον Πάρη. Την ίδια στιγμή ο Πάρης είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά και πηγαίνει στο Μπραζίλ για να πιεί και να ξεσπάσει. Λίγο μετά η Μάγια τον παίρνει και πηγαίνουν στο δωμάτιο της, όπου κάποια στιγμή που είναι τελείως μόνος, τυχαία ανακαλύπτει με μεγάλη έκπληξη το σημειωματάριο του πατέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This