Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία επάθλου, οι δύο μονομάχοι και οι παίκτες που τραυματίστηκαν

Must Read

Οι παίκτες της Φάρμας βρίσκονται στην διαδικασία που «παλεύουν» για το ποια ομάδα θα κρατήσει το σπίτι.

Η δοκιμασία που είχαν να φέρουν όμως εις πέρας ήταν αρκετά απαιτητική και μερικούς παίκτες τους δυσκόλεψε.

Ανάμεσά του η Νάσια Ευαγγελάτου, η οποία ένιωσε έντονη δυσφορία με την καρδιά της να χτυπάει δυνατά ενώ ο Αλέξανδρος Τέλλιος τραυματίστηκε στο χέρι.

«Χτυπάει η κουδούνα, πέφτω κάτω και μου έχει ανέβει το γαλακτικό… Είμαι στα όρια, δεν ξέρω! Οι παλμοί μου είναι πολύ υψηλοί και προσπαθώ να πάρω ανάσες», είπε η Νάσια Ευαγγελάτου.

«Με πονάει και μεταφορικά και κυριολεκτικά η ήττα γιατί εκείνη την ώρα κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα. Και το δάχτυλο μου το έκοψα σε μια προσπάθεια να γυρίσω την πλάκα απότομα», τόνισε με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος Τέλλιος.

Την  δοκιμασία τελικά κατάφερε να κερδίσει η πράσινη ομάδα με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε πόντους την γαλάζια ομάδα. Έτσι λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσε στους δύο ομάδες πως πρέπει να επιλέξουν έναν από τους συμπαίκτες τους για να μονομαχήσουν. Ο τελευταίο πόντος θα κριθεί στον πόντο.

Η γαλάζια ομάδα επέλεξε τον Γιώργο Γιαννακίδη ενώ η πράσινη τον Γιώργο Γιαννούλα. Οι δύο παίκτες άφησαν τις ομάδες τους και ετοιμάζονται για την αναμέτρησή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This