Η Μπάγια Αντωνοπούλου «σπάει τη σιωπή της» για την παραίτηση της από το Mega-Το χεράκι του έβαλε ο Σταμάτης Μαλέλης

«Yπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων»

Must Read

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η παραίτηση της Μπάγια Αντωνοπούλου από το κανάλι του Mega. Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» η εν λόγω δημοσιογράφος ένιωσε άσχημα που το όνομά της δεν συμπεριλήφθηκε στο δελτίο τύπου για την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του Mega κι έτσι αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή της.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε η ίδια η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μιλώντας σήμερα στην Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως υπήρχε μία άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων η οποία ανήκει στον Σταμάτη Μαλέλη.

«Όντως παραιτήθηκα από τον σταθμό, γιατί υπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων, στην οποία δεν προκάλεσα εγώ, από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μία σωστή επαγγελματίας, να είμαι τυπική, να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός, που παρ’ όλα αυτά μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό.

Συζήτησα με την διεύθυνση ειδήσεων, τον Σταμάτη Μαλέλη δηλαδή, για την καλοκαιρινή εκπομπή από τις εκλογές και δεν έβαλαν ποτέ το όνομά μου στο Δελτίο Τύπου. Ήταν να γίνει αντικατάσταση δύο εβδομάδες πριν επιστρέψουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεν αναφέρθηκα πουθενά. Βγήκε το Δελτίο Τύπου με όλους τους συναδέλφους, εκτός από μένα.

Ρώτησα το γραφείο Τύπου και αυτό με παρέπεμψε στον Σταμάτη Μαλέλη και εκείνος δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο, οπότε εγώ αποφάσισα ότι δεν πρέπει να κρεμάσω τον σταθμό, έκανα μία ανάρτηση στο instagram και έτσι μάθανε ότι θα παρουσιάσω την εκπομπή, την παρουσίασα. Ίσως έπρεπε να φύγω, αλλά ήθελα να τελειώσει και μετά να παραιτηθώ.

Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω, μέχρι να δούμε τι είναι αυτό που θα μπορούσα να κάνω στον σταθμό, δεν βρέθηκε κάτι που και εμένα να με ικανοποιηθεί, οπότε παραιτήθηκα. Είναι προς τιμήν τους και ευχαριστώ τη διοίκηση γι’ αυτό μου έδειξε μία εκτίμηση, μου δόθηκε αποζημίωση. Δεν έχω κανένα θέμα, γιατί τέσσερα χρόνια έφαγα ψωμί εκεί, μου δόθηκαν ευκαιρίας. Δυστυχώς, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλησαν να τις αξιοποιήσουν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Πολλές φορές επειδή φοβόμαστε μήπως δε βρούμε δουλειά, δεν μιλάμε. Έχω κάνει πάρα πολύ καιρό υπομονή και είναι η δεύτερη φορά που το βιώνω, η πρώτη ήταν με το Καλημέρα Ελλάδα. Όταν έφυγα από εκεί αποφάσισα να μην αντιδράσω σε κάποια κακή συμπεριφορά για να μη φανεί ότι είμαι αντιδραστική ή ότι τσακώνομαι, αλλά τελικά δεν γίνεται και έτσι», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This