Παραιτήθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου από το MEGA- Το παρασκήνιο και το παράπονο

Η παραίτηση έγινε δεκτή και αποχώρησε από το κανάλι

Must Read

Η Μπάγια Αντωνοπούλου υπέβαλλε την παραίτησή της η οποία έγινε δεκτή από το MEGA και την αποκάλυψη για το παρασκήνιο έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, όταν βγήκε το δελτίο Τύπου για την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, το όνομα της Μπάγιας Αντωνοπούλου δεν υπήρχε πουθενά.

Η ίδια βλέποντας ότι απουσιάζει το όνομά της, ένιωσε πολύ άσχημα και στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό της καθώς ένιωσε ανεπιθύμητη και στη συνέχεια υπέβαλλε την παραίτησή της.

Η διοίκηση του MEGA από τη μεριά της, πρότεινε στη Μπάγια Αντωνοπούλου κάποιες εναλλακτικές, με μία από αυτές να είναι η μετακίνησή της στο κανάλι One τις οποίες απέρριψε. Έτσι, η παραίτησή της έγινε δεκτή και αποχώρησε από το κανάλι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This