«Βράζει» το Twitter με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έλεος, πόσο χαμηλά θα πέσετε;»

Σφοδρές αντιδράσεις για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας στην 23χρονη μητέρα

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο ελληνικό Twitter ο τρόπος με τον οποίο η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε σήμερα τη μητέρα των δύο βρεφών στην Πάτρα που έσβησαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών.

Η παρουσιάστρια ζήτησε από την 23χρονη μητέρα που βρέθηκε για δεύτερη φορά στο πλατό της εκπομπής της, απαιτώντας να μάθει από τους γιατρούς τις αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο των δύο μωρών της μέσα σε 15 μήνες, να σηκωθεί όρθια. Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου την έβαλε να σταθεί κοντά της μπροστά στην κάμερα και άρχισε να κάνει σχόλια για το σώμα της νεαρής μητέρας, δείχνοντας μάλιστα την κοιλιά της:

«Θέλω να σηκωθείς να κάτσεις δίπλα μου. Θέλω να κάτσει αυτό εδώ το πλάσμα. Προσέξτε τώρα για να καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάμε. Αυτό το πλάσμα που όταν ήρθε εδώ στο κανάλι εγώ θεώρησα ότι είναι ένα παιδάκι» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Αυτό το πλάσμα, το πώς έμεινε έγκυος, δεν θέλω να το συζητήσουμε, είναι μία άλλη συζήτηση. Πώς έμεινε έγκυος και πως προσπαθούσε η Ειρήνη να επιβιώσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Μένει έγκυος. Σε αυτό το σωματάκι. Πού αν σηκώσει την κοιλίτσα δεν υπάρχει, υπάρχει μία κοιλίτσα τόση δα» είπε η παρουσιάστρια και σήκωσε τη ζακέτα της 23χρονης.

 

Χωρίς ενδοιασμό, η παρουσιάστρια συνέχισε να κάνει σχόλια για το σώμα της μητέρας και έπειτα άρχισε να τη ρωτάει πόσα ποτήρια αλκοόλ έπινε, βγάζοντας συμπεράσματα ως… εμβρυολόγος για τι μπορεί να προκάλεσε αυτό στο μωρό. «Σε ένα σώμα 1,50 με ένα μωρό που δεν ήξερε καν ότι κυοφορούσε για λόγους που δεν θα αναλύσουμε, με πέντε ποτήρια βότκα κάθε βράδυ και μένει νηστικό, δεν τρώει κάτι αυτό το πλάσμα, τσιμπάει όλη μέρα ένα κουλουράκι. Τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό σε ένα έμβρυο» δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, εξοργίζοντας το κοινό.

 

https://twitter.com/kounito/status/1717889090232688959

 

Δείτε επίσης:

Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση για το ένα από τα δύο νεκρά αδερφάκια στην Πάτρα – Τα βίντεο της μητέρας στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This