Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση για το ένα από τα δύο νεκρά αδερφάκια στην Πάτρα – Τα βίντεο της μητέρας στο νοσοκομείο

Must Read

Απαντήσεις για τον θάνατο του ενός από τα δύο νεκρά μωρά της 23χρονης μητέρας στην Πάτρα, έδωσε η ιστοπαθολογική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν τώρα, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του παιδιού.

Την ώρα που έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τον τραγικό χαμό των παιδιών και η μητέρα εμφανίζεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ζητώντας απαντήσεις που δεν έλαβε ποτέ μέχρι τώρα όπως καταγγέλλει, έρχεται στο φως η ιστοπαθολογική εξέταση, η οποία «δείχνει» ότι πιθανόν το μωρό κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η ιστοπαθολογική έχει παραδοθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών. Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν «καθαρές» και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα βρήκε νεκρό το πρώτο της παιδί, μέσα στην κούνια του, ενώ η ίδια βρισκόταν μόνη μαζί του στο σπίτι. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και οι διασώστες έκαναν ΚΑΡΠΑ στο μωρό, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive, το βρέφος που γεννήθηκε 1η Ιουνίου 2022, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», εισήχθη σε θερμοκοιτίδα, με το προσωπικό του νοσοκομείου να αναφέρει ότι κράτησαν παραπάνω το παιδί από όσο χρειαζόταν, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι δεν ήταν κατάλληλο το περιβάλλον στο σπίτι:

«Μόλις γεννήθηκε, μπήκε στη θερμοκοιτίδα γιατί είχε κάποια παθολογικά ευρήματα τα οποία ξεπέρασε χωρίς καμία αγωγή. Έμεινε σ’ εμάς για μία βδομάδα και έφυγε υγιέστατη. Ένας ακόμη λόγος που την κρατήσαμε ήταν γιατί δεν υπήρχε κατάλληλο περιβάλλον για το μωρό στο σπίτι της μητέρας. Σε δύο ημέρες το μωρό ξαναήρθε για τις εξετάσεις που κάνουν όλα τα μωρά. Από εκεί και πέρα η Μονάδα Νεογνών στο δικό μας νοσοκομείο κανόνισε να κάνει το μωρό κάποιες επιπλέον εξετάσεις στο Καραμανδάνειο», αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και τονίζουν ότι αυτές οι εξετάσεις δεν έγιναν ποτέ.

Για το δεύτερο παιδί, το οποίο έφυγε από τη ζωή στις 17 Οκτωβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Παίδων «Αγία Σοφία», πηγές αναφέρουν ότι δεν ήταν ανεπτυγμένο και ότι στο ιστορικό του είχε  επιληψία και σπασμούς. Μάλιστα, η εκπομπή έδωσε στο φως βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί εξετάζουν το μωρό. Σε άλλο βίντεο της μητέρας, η ίδια φαίνεται να καταγράφει το μόνιτορ με τις σφίξεις του μωρού, ενώ η ίδια έχει καταγράψει με την κάμερά του κινητού της γιατρούς να βρίσκονται γύρω από την κούνια του.

 

Σημειώνεται ότι για την περίπτωση θανάτου του δεύτερου παιδιού η ιατροδικαστική υπηρεσία ζήτησε να επισπευσθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη νεκροψία δεν έχει παρατηρηθεί κάτι, με την αιτία θανάτου να παραμένει απροσδιόριστη.

Δείτε επίσης:

«Βόμβες» από τη γιαγιά των νεκρών βρεφών στην Πάτρα: «Πού ξέρω ότι η κόρη μου δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This