Φάρμα: «O Σπύρος έχει μια σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνει μπροστά στις κάμερες»

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο πρώτος μονομάχος!

Must Read

Βάση του κανονισμού της Φάρμας, οι παίκτες που έχουν τραυματιστεί, έχουν περιθώριο μια εβδομάδα για να αναρρώσουν και να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο reality επιβίωσης ή να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν ο Σπύρος Κοσμάς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού του, γεγονός το οποίο στεναχώρησε πολύ τη Νάσια Ευαγγελάτου με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

Η Νάσια ξεπροβόδισε τον Σπύρο με δάκρυα στα μάτια και η Έλενα Καραμβάση δεν άφησε ασχολίαστη την συμπεριφορά της αυτή λέγοντας πως: «Εγώ είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που θα βγει ο Σπύρος έξω, μετά από λίγο διάστημα που θα δει η κοπέλα του, ότι είναι βεντούζα με τη Νάσια. Ο Σπύρος έχει μια σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνει μπροστά στις κάμερες».

«Έχει σχέση; Έλα ρε κι εγώ νόμιζα ότι κάτι παίζει εκεί πέρα» απάντησε η Ελεονώρα.

«Το θέμα είναι ότι είναι όλη την ώρα βεντούζα. Όταν λέμε βεντούζα, μιλάμε για βεντούζα» πρόσθεσε η Έλενα αμέσως μετά.

Αφού η γαλάζια ομάδα κέρδισε τα αγωνίσματα επάθλου και έχει στην κατοχή της πλέον το «σπίτι» ήρθε η ώρα και για τις δύο ομάδες να αναμετρηθούν για την ασυλία.

Μετά από έναν απαιτητικό και δύσκολο αγώνα, οι πράσινοι ήταν εκείνοι που έφεραν τη νίκη με σκορ 3-1.

Οπότε η Έλενα που είναι η αρχηγός της γαλάζιας ομάδας έπρεπε να επιλέξει έναν παίκτη από την ομάδα της για να τον ορίσει ως μονομάχο και τελικά διάλεξε την Ελεονώρα.

«Έπρεπε απευθείας να σας βάλω στο στόχαστρο. Πραγματικά ζητάω συγγνώμη. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να το ζυγίσω» είπε η Έλενα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This