I’m a celebrity get me out of here – Χαμός με Καλίδη και Ξιαρχό: «Αυτό εδώ πέρα τσιφλίκι σου δεν είναι»

Σοκαρισμένες η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Καλάβρια με τις δοκιμασίες που είχαν να βγάλουν εις πέρας!

Must Read

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει υψοφοβία, ωστόσο προσπαθεί με θάρρος και τόλμη να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες που του «I’m a celebrity get me out of here» οι οποίες απαιτούν να ανέβει σε πολύ ψηλά σημεία.

Έτσι κι αυτήν την φορά η γνωστή τραγουδίστρια προσπάθησε να βγάλει εις πέρας την δοκιμασία αλλά λόγω του φόβου της δεν τα κατάφερε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν κατάφερα να τελειώσω τη δοκιμασία, ξέσπασα σε κλάματα, νομίζω είχα ανάγκη να βγάλω όλο αυτό που ένιωσα από μέσα μου»

 

Οι δοκιμασίες όμως δεν τελείωσαν εκεί. Ο Πάνος Καλίδης και η Μαρία Καλάβρια ήρθα αντιμέτωποι με διάφορα… ζώα, όπως φίδια, ταραντούλες και ποντίκια.

Η Μαρία Καλάβρια, νιώθοντας αυτά τα περίεργα ζώα να περπατάνε πάνω της δεν άντεξε και ζήτησε να σταματήσει την δοκιμασία.

Από το χθεσινό επεισόδιο όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Πρωταγωνιστής ήταν για ακόμη μία φορά ο Τάσος Ξιαρχό αλλά αυτήν την φορά ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Πάνο Καλίδη.

Οι δύο παίκτες λογομάχησαν έντονα με αφορμή το μαγείρεμα, με τον τραγουδιστή να κατηγορεί τον χορευτή ότι δεν τηρεί καμία συνθήκη υγιεινής.

«Την δεξαμενή αυτήν δεν την εμπιστεύομαι, ρε συ Τάσο! Όσο το δυνατόν, να τηρούμε τις συνθήκες υγιεινής! Συνθήκη υγιεινής δεν τηρείς καμία» φώναξε ο Πάνος Καλίδης.

«Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής για να μην το ρίξω όλο κάτω (σ.σ. το φαγητό) και το φάμε από το χώμα; Πες μου! Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής; Είναι προσβλητικότατο αυτό το πράγμα όταν ο άλλος μαγειρεύει. Εγώ το κάνω σε όλη μου τη ζωή αυτό και σε χωριά και όπου και να πάω. Βράζει το νερό, φεύγει», του απάντησε ο Τάσος.

«Κάτσε καλά, Τάσο μου, τα “δως του μια πατάτα να ηρεμήσει” εκεί που ξέρεις, αντράκι μου, όχι σε μένα! Να μιλάς ωραία! Αυτό εδώ πέρα τσιφλίκι σου δεν είναι» είπε ο τραγουδιστής.

«Θέλω σεβασμό, όπως σέβομαι τους πάντες και όπως μιλάω στους πάντες με ωραίο τρόπο και προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα, χωρίς να ανεβάζω τόνο σε κανέναν, απαιτώ και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Να μιλάνε όμορφα και να ακούγεται η φωνή όλων», είπε μετά στις κάμερες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This