Έξω φρενών η Ελένη Χατζίδου με τον Περικλή Κονδυλάτο: «Ντροπή! Καλύτερα να μην έχεις χρόνο να μιλάς»

«Θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι σε τέτοιες δηλώσεις»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει αυτές τις ημέρες ο Περικλής Kονδυλάτος σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για  το ντύσιμο γυναικών με παραπανίσια κιλά με πολλούς να κάνουν λόγο ότι κάνει body shaming.

Ο Ετεοκλής Παύλου μάλιστα έθιξε τη δική του ιδιαιτερότητα τονίζοντας πως έχει κι εκείνος και όλοι όσοι θεωρούνται διαφορετικοί, δικαίωμα στο να φοράνε ότι θέλουν.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν αναφερόταν ούτε σε εκείνον αλλά ούτε και στη Δανάη Μπάρκα, η οποία από ότι φαίνεται θίχτηκε κινητά όσα ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

«Ετεοκλή, εγώ δεν έκανα κάποιο σχόλιο για τη διαφορετικότητα. Κοίταξε με, είμαι κι εγώ ένας διαφορετικός άνθρωπος κι εγώ έχω αισθανθεί ότι δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά και το σύνδεσες με το θέμα υγείας που μπορείς να έχεις. Ειλικρινά δεν ήταν σωστό να το συνδέσεις με αυτό το πράγμα. Συνδέεις ένα πρόβλημά σου με κάτι που είπα εγώ που είναι τελείως άσχετο. Ούτε εσένα είχα στο μυαλό μου, ούτε την κ. Μπάρκα, εγώ είπα γενικότερα τι μου αρέσει», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Ετεοκλής Πάυλου από την μεριά του εξήγησε τον λόγω που το πήρε προσωπικά.

«Περικλή, οτιδήποτε συμβαίνει, είτε σε αφορά είτε όχι, από τη στιγμή που είσαι άνθρωπος και ζεις σε μία κοινωνία, πρέπει να νιώθεις την ανάγκη να τοποθετηθείς, από τη στιγμή που νιώθεις ότι θίγονται άνθρωποι.

Από εκεί και πέρα, προσβλήθηκα κι εγώ προσωπικά γιατί με αφορά το body shaming… Η τηλεόραση έχει μια ευθύνη γιατί μπαίνει στα σπίτια κι εμείς δεν θέλουμε να λαϊκίσουμε, αυτή την ευθύνη νιώθουμε», είπε ο παρουσιαστής του «Breakfast @ Star».

Η Ελένη Χατζίδου από την μεριά της εκτιμά πως: «Κάθε φορά που μιλάει ο Περικλής Κονδυλάτος βάζει και νέα πράγματα στο τραπέζι. Εν τω μεταξύ παραπονιέται ότι δεν έχει χρόνο να μιλήσει στις εκπομπές, μια χαρά χρόνο έχεις και πολύ χρόνο έχεις και θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι σε τέτοιες δηλώσεις, όπως σαν αυτή που έκανε, πέρα από όλες τις υπόλοιπες, για τη χυδαιότητα των κοριτσιών που ντύνονται έτσι κλπ.

Είναι αυτοί όλοι που όταν θα πάει μια κοπέλα και θα πει “με πείραξαν, με κακοποίησαν”, θα ρωτήσει “τι φορούσες;”. Ντροπή! Καλύτερα να μην έχεις χρόνο να μιλάς, ας μιλάς με το έργο σου».                     

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This