Λάμπρος Κωνσταντάρας για Λάκη Γαβαλά: «Μου ήταν συμπαθής και κάνει ό,τι μπορεί για να πάψει να μου είναι συμπαθής»

Νέο beef στην ελληνική showbiz

Must Read

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τις δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς ο Λάκης Γαβαλάς για διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για τον ίδιο καθώς τον χαρακτήρισε ως τον κακό της τηλεόρασης.

Ο δημοσιογράφος θεωρεί πως ο γνωστός στιλίστας σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο τους πάντες για να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» ο Λάκης Γαβαλάς και η απάντησή του ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

«Ο κύριος Κωνσταντάρας ή ο Λάμπρος, γιατί κύριος είναι κάποιος all the way, θέλει να βγάζει χρήματα από εμένα, σας το λέω έτσι, γιατί τα έχω πάρει τρελά, με το να λένε διάφορα σχόλια. Μπορείτε να μου πείτε εσείς τι κάνετε; Κάθεστε σε μια καρέκλα και βγάζετε χρήματα από αυτά που λέμε εμείς.

Την άποψή μου θα τη λέω συνέχεια, γιατί δεν αντέχω άλλο. Έχει βρωμίσει όλο το σύστημα και δεν αντέχω άλλο. Θέλετε να μου πείτε τι άλλο είπε, για να ξέρω και να σας απαντήσω ανάλογα, για να μη θεωρούν ότι δεν ξέρω να απαντώ;

Και ξινούλης και κατάξινος είμαι. Μου αρέσει που είμαι ξινούλης γιατί με αυτό έχω κάνει επιτυχία στη ζωή μου και μου έχει δώσει αξιοπρέπεια. Όταν με ρώτησαν ποιους θεωρώ κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση, είπα έναν που είναι φίλος μου, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και αυτόν. Είναι ξινοί. Κάθονται σε ένα πάνελ και η σκαλέτα λέει, “εσύ θα κάνεις τον αυστηρό και εσύ μετά θα απαντάς και θα λες το καλό”.

Πως είναι η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή, που λέει, τι να πει και αυτή η καημένη με το πάνελ που έχει μπλέξει. Πρέπει να έχουν μια ακροαματικότητα. Εγώ γιατί πρέπει να συμμετέχω σε αυτό; Γιατί δε πρέπει να αμφισβητώ αν αυτά που λένε και αυτοί, είναι επίσης μπαρούφες;», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Θεωρείτε εσείς και οι τηλεθεατές σας, ότι εγώ αποζητώ να είμαι στην τηλεόραση, για ποιο λόγο; Εγώ ό,τι έκανα, είχε ένα γκελ και μια επιτυχία και γι’ αυτό με έχει αγαπήσει ο κόσμος. Αυτό το αμφισβητούν; Εγώ αμφισβητώ τη δική σας δουλειά. Που κάθεστε σε ένα πάνελ και για να βγάλετε το μεροκάματο  κρίνετε τον κόσμο. Κρίνετε τη δουλειά μου.

Όχι αγάπη μου, προκειμένου να κάθομαι σε ένα πάνελ και να λέω σαχλαμάρες, σαν αυτές που λέει για μένα, προτιμώ να πηγαίνω στα event και να με θαυμάζουν… Να μη μιλάω; Αυτό είναι λιγάκι δύσκολο. Αυτή τη στιγμή αμύνομαι σαν ένας άνθρωπος που αδικείται πάρα πολλές φορές. Το βουλώνω ή δε το βουλώνω; Αυτά που λέω όταν δε το έχω βουλωμένο τον βολεύουν ή δε τον βολεύουν;» 

«Αν ο Λάμπρος ή ο κάθε Λάμπρος έχει να με αντιμετωπίσει γι’ αυτά που λέω, φυσικά και δεν έχω πρόβλημα…. Κάποιες φορές λέει κάποια πράγματα που δεν ευσταθούν, όπως και τώρα. Δηλαδή, ψάχνω να βγω στη τηλεόραση για να κερδίσω τη δημοσιότητα; Καταρχήν, όλα τα κανάλια με θέλουν για κάποιο πρότζκετ. Και γιατί όχι, ποιόν θα έχουν που να έχει λόγο, γλωσσάρα, style και να μπορεί να κινήσει τα πάντα. Ας μου δείξουν ένα» κατέληξε ο σχεδιαστής.

Ο Λάμπρος Κωσνταντάρας από την μεριά του προσπάθησε να μην δώσει άλλη έκταση στο θέμα και αρκέστηκε μόνο να πει: «Δεν με ενδιαφέρει πια η άποψη του κυρίου Γαβαλά. Μου ήταν συμπαθής και κάνει ό,τι μπορεί για να πάψει να μου είναι συμπαθής. Καταντάει κουραστικό και χάνω τον χρόνο μου».
Απαντώντας στο σχόλιο για την ποιότητα του πάνελ στο Fay’s Time, ο δημοσιογράφος τονίζει: «Τι να κάνει και η Φαίη; Αυτό της έλαχε τώρα. Του χρόνου ελπίζω να της τύχει κάτι καλύτερο».
Στο ίδιο βίντεο μίλησε και η Μαρία Φραγκάκη, η οποία σχολίασε από την πλευρά της: «Είναι όλο λάθος αυτό που συζητάμε. Τέθηκε ποτέ ζήτημα να καθίσει ο Λάκης Γαβαλάς σε ένα πάνελ; Καλό είναι που έχει… γλωσσάρα. Καθένας πορεύεται με αυτό που έχει και το χρησιμοποιεί αναλόγως. Δεν μπορώ να το παρακολουθήσω όλο αυτό, με ξεπερνά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This