Κατά συρροή συκοφάντης ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος «με τη βούλα» της δικαιοσύνης

Άλλη μια καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμηση κατ´εξακολούθηση - Δικαίωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Must Read

Ποστάροντας μια φωτογραφία της που κρατά τη δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και έχοντας ζωγραφίσει μια… καρδούλα σε αυτή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε γνωστό μέσω facebook ότι δικαιώθηκε σε μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης του 2016, κόντρα στον σημερινό διευθυντή του in.gr (και υπεύθυνο διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη) και για χρόνια εκδότη του Unfollow, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Λ.Χαραλαμπόπουλος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών.

Πρόκειται για μια ακόμη καταδίκη για τον Λ.Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος πλέον -με τόσες καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του- λαμβάνει «επάξια» τον τίτλο του κατά συρροή συκοφάντη!

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
  • Η ανάρτηση της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας:

Φυλάκιση 16 μήνες, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών
(Προς γνώση και συμμόρφωση)
Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε ο σημερινός διευθυντής του ingr και για χρόνια εκδότης του Unfollow Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος για συκοφαντική δυσφήμηση κατ´εξακολούθηση σε βάρος μου.
Ένοχος, για την εκστρατεία λάσπης που εξαπέλυσε εναντίον μου το 2016, με επίμονα ψέματα για το έργο μου, για την ακεραιότητά μου, για τη θητεία μου ως Προέδρου της Βουλής, για την Πλεύση Ελευθερίας στη γέννησή της.
Ήταν μια σειρά κακόβουλων επιθέσεων σε εμένα και σε όποιον βρισκόταν δίπλα μου, που θέλησε να χτυπήσει εμένα προσωπικά και την Πλεύση Ελευθερίας στα πρώτα βήματά της και πρόσκαιρα πέτυχε τον σκοπό της.
Το Δικαστήριο απεφάνθη, με ομόφωνη κρίση Εισαγγελέως και Δικαστηρίου, ότι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος με συκοφάντησε με δόλο,
κατ´εξακολούθηση και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 16 μηνών, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών.
Ο κατηγορούμενος, που κάποτε απειλούσε θρασύδειλα στο facebook ότι «θα χορέψω καρσιλαμά», και ότι «θα δούμε αίμα», δεν εμφανίστηκε καν στο Δικαστήριο, παρότι διατάχθηκε η εμφάνισή του.
Αντ´αυτού, έστειλε τον νυν αρθρογράφο-υπάλληλο του ingr Παναγιώτη Σωτήρη, που μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα Κουτσούμπα είχαν τροφοδοτήσει και υποστηρίξει τότε, τις άθλιες συκοφαντίες σε βάρος μου και σε βάρος της Πλεύσης Ελευθερίας, για πολιτικά τους οφέλη.
Τώρα, η υπερασπιστική γραμμή ήταν ότι οι συκοφαντίες και οι ύβρεις ήταν «στοχασμοί που δεν αναφέρονταν σε εμένα».
Προς γνώση και συμμόρφωση των πολλών συκοφαντών, των βοηθών τους και όλων εκείνων που έχουν μάθει να δρουν στο σκοτάδι, υπερασπίστηκα την τιμή μου, την προσωπικότητά μου, το πολιτικό μου έργο, τη δουλειά μου, τους αγώνες μου και θα το κάνω ξανά και ξανά με όπλο μου το φως, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη.
Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών.
Νίκησε το δίκαιο και η αλήθεια, η δικαιοσύνη.
Εκείνα στα οποία πιστεύω και για τα οποία θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Θυμίζουμε ότι ως συκοφάντης, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος είχε καταδικαστεί και τον Μάιο του 2021, για ανάρτηση του σε βάρος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ακολούθησε ακόμα μία καταδίκη τον Ιανουάριο του 2022, με το Δικαστήριο να κρίνει και τότε ότι στοιχειοθετείται το αδίκημα της συκοφαντικής σε βάρος του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου για μία σειρά από δημοσιεύματα κατά του Κώστα Βαξεβάνη, καθώς επίσης και ότι δημοσίευσε «αναληθείς» ισχυρισμούς που στόχο είχαν να βλάψουν την «τιμή και την υπόληψη του Βαξεβανη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This