Fame Story: Ο Γιάννης έβγαλε εκτός εαυτού την Μαρία Σολωμού – Η ανάρμοστη συμπεριφορά της Andrew

Το ξέσπασμα της Μαίρης για την υποψηφιότητά της

Must Read

Έξω φρενών έγινε η Μαρία Σολωμού με τον μαθητή της τον Γιάννη, καθώς απ’ ότι φαίνεται εκείνος δεν παίρνει στα σοβαρά το μάθημά της.

Η καθηγήτρια έκφρασης του τα έψαλλε για τα καλά με εκείνον να αντιτίθεται λέγοντας πως δίνει μεγαλύτερη έκφραση στην ερμηνεία παρά στην έκφραση.

«Να αγχωθείς για κάτι, γιατί σε βλέπω πολύ χαλαρό… Αγχώσου αγάπη μου και κάν’τη σωστή και συγκεντρώσου σε κάτι για μια φορά. Δε συγκεντρώνεσαι ποτέ σε έμενα!» είπε η Μαρία στον Γιάννη.

«Μονίμως την κάνει κοπάνα… δεν το ‘χεις κάνει ποτέ σοβαρά!», συμπλήρωσε η καθηγήτρια. «Γιατί τη σκαπουλάρεις και το θεωρείς λιγότερο σημαντικό», πρόσθεσε η καθηγήτρια. «Προτεραιότητα είναι το τραγούδι», απάντησε ο Γιάννης.

«Δε με αφορά καθόλου αυτό που βλέπω», σχολίασε η καθηγήτρια μετά το τέλος της performance του Γιάννη. «Έχει να πει κάτι; Είσαι ο μόνος που αντιδράει τόσο πολύ… αντιδράει με το μέσα του, όχι με εμένα. Θεωρείς ότι είναι περιττή. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να την κάνει… Οι άλλοι κύριοι εδώ είναι ηλίθιοι; Περνιέσαι για ξύπνιος; Αυτό μου δείχνεις», πρόσθεσε η Μαρία.

«Έχουμε καταντήσει να κουνιόμαστε πιο πολύ από το να τραγουδάμε», σχολίασε μετά το μάθημα στους συμμαθητές του

Ανάρμοστη συμπεριφορά όμως φαίνεται πως είχε και η Andrew απέναντι στην Στεφανία Ρίζου. Η παίκτρια του Fame Story εξέφρασε το παράπονό της στην καθηγήτρια φωνητικής επειδή δεν πήγε στο καμαρίνι της να μιλήσουν όπως της είχε υποσχεθεί. Ο τρόπος όμως που μίλησε στην καθηγήτριά της, ξάφνιασε μέχρι και τους συμπαίκτες της και όχι με την καλή έννοια…

«Έρχεσαι μόνο για τις κάμερες;» είπε, μεταξύ άλλων στη Στεφανία Ρίζου που την κοιτούσε με απορία.

Η Μαίρη είναι μία από τις τρεις υποψήφιες για αποχώρηση και η κατάσταση αυτή την έχει ρίξει από κάτω. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την παίκτρια να βάζει τα κλάματα όταν ο Νικόλας Ραπτάκης της είπε πως η «αποτυχία» της στο προηγούμενο live ίσως οφειλόταν στο ότι δεν είχε «ζεστάνει» τις φωνητικές της χορδές.

«Το ξέρω και για αυτό θέλω να κλάψω τώρα», είπε η παίκτρια, καθώς και «δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έγινε, όλο λέω το αφήνω πίσω μου και όλο έρχεται μπροστά μου». «Δε θέλω να φύγω, νιώθω, πως η ζωή μου είναι εδώ τώρα», κατέληξε.

 «Η Μαίρη ζει ένα δράμα. Ό,τι έγινε, έγινε. Σταμάτα δεν μπορώ το δράμα!», σχολίασε ο Φειδίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This