Χαμός στον αέρα της «Super Κατερίνα» με Σπύρο Μαρτίκα και Έλενα Πολυκάρπου: «Έχεις γίνει η Νο1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

«Εγώ έστω πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια! Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ πολλές φορές»

Must Read

Το απόγευμα της Δευτέρας εισέβαλε στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι ένας ληστής και παρόλο που η υπάλληλος του φαρμακείου προσπάθησε να τον απωθήσει, εκείνος κατάφερε να κλέψει 250 ευρώ.

Πολλοί χρήστες του Twitter ωστόσο θεώρησαν πως το περιστατικό αυτό ήταν σκηνοθετημένο.

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την οργή του πρώην παίκτη του Survivor και για να αποδείξει ότι λέει την αλήθεια δημοσιοποίησε ένα βίντεο Από ληστεία σε γειτονικό φαρμακείο, το οποίο πρόβαλε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένο ρεπορτάζ το είχε αναλάβει η Έλενα Πολυκάρπου η οποία  ούτε εκείνη θεώρησε  σωστή στην στάση των χρηστών του Twitter. Παρόλα αυτά ο Σπύρος Μαρτίκας  κατηγόρησε την δημοσιογράφο  ότι τον εξέθεσε και ότι έχει εμμονή μαζί του χρησιμοποιώντας μάλιστα άσχημους χαρακτηρισμούς.

«Κατερίνα, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα σε βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή. Θέλει να με εκθέτει» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είσαι καλά Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες;» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Όταν είπα κιόλας το θέμα, είπα, “ντροπή” γι’ αυτό που τους κάνουν» υπερασπίστηκε τον εαυτό της με πολύ ήρεμο τόνο η δημοσιογράφος.

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Σπύρος Μαρτίκας: «Έχεις γίνει η νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ώπα, ώπα, Σπύρο, σε στηρίζω τόση ώρα αλλά, αυτή τη στιγμή δε δέχομαι τέτοιες προσβολές για μια συνεργάτιδά μου, όπως η Έλενα, που είναι κυρία με “Κ” κεφαλαίο. Τεράστια ρεπόρτερ».

Σπύρος Μαρτίκας: «Κατερίνα, θα σου πω κατ΄ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία»

Έλενα Πολυκάρπου: «Τι σου έχω κάνει;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Τι είναι αυτά που λες; Ίσα ίσα που το παίξαμε το θέμα και η Έλενα είναι αυτή που μας είπε, “κοιτάξτε τι κάνουν στο παιδί”. Η Έλενα σε στήριξε, τι είναι αυτά που λες;»

Έλενα Πολυκάρπου: «Δε πειράζει»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει τους συναδέλφους μου»

Έλενα Πολυκάρπου: «Άκου, εγώ έστω πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ πολλές φορές. Πληρώνομαι 28 χρόνια, είναι η δουλειά μου. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Ξαναδές πως πάσαρα το βίντεο. Κατερίνα, θα φύγω, αλήθεια.

Σπύρος Μαρτίκας: «Τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή ενός ανθρώπου και έρχεσαι εσύ να πεις ότι ήταν σκηνοθετημένη η ληστεία. Ντροπή σου Πολυκάρπου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ποιος το είπε αυτό καλέ; Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Σπύρο, όχι»

Έλενα Πολυκάρπου: «Ξαναβάλτε το να το δούνε κιόλας. Εγώ το είπα, ντροπή γι’ αυτά που βγαίνουν και λένε»

Σπύρος Μαρτίκας: «Κατερίνα θα σου πω προσωπικά τι έχει κάνει»

Έλενα Πολυκάρπου: «Να τα πεις εδώ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ό,τι και να μου πεις, για τη συγκεκριμένη συνεργάτιδα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία και δε δέχομαι από κανέναν να θίξει τη συγκεκριμένη»

Σπύρος Μαρτίκας: «Κατερίνα, θα σου πω κατ΄ ιδίαν τι συμβαίνει»

Έλενα Πολυκάρπου: «Να είμαι κι εγώ όμως εκεί»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί από κανέναν να προσβάλει την συνεργάτιδά της και προχώρησε σε διαφημίσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This