Fame Story: Όσα είπε ο Light για την κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους – Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Must Read

Ένας νέος καυγάς ξέσπασε στο Fame Story με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Θεοφάνους και την μαθήτρια της ακαδημία Άννα Πολτζόγλου.

Όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα που της έκανε ο καθηγητής της την οποία εκείνη πήρε στα σοβαρά.

To συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στο live της Παρασκευής με τους κριτές να εκφράζουν διαφορετικές απόψεις, όσον αφορά τον σεβασμό.

Ο Light υποστήριξε πως το να κρατάμε τους τύπους είναι αυτό που οδήγησε αυτήν την χώρα στην εγκληματικότητα με τον Γιώργο Θεοφάνους να του απαντάει ότι: «Δεν είναι όλα επανάσταση καλέ μου»

Ο Νίκος Κοκλώνης από την μεριά του θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Περιμένω από κάποιον σπουδαστή να σέβεται τους καθηγητές του, τον μικρό να σέβεται τον μεγαλύτερο», συνέχισε ο Γιώργος Θεοφάνους. «Το χιούμορ που έκανα δεν είναι ότι δεν σε σεβόμουν», εξήγησε στην σπουδάστρια.

«Αν σας προσέβαλα συγγνώμη, αλλά τα λόγια μου τα εννοώ», απάντησε η Άννα.

«Ο καθένας μπορεί να εκτίθεται όπως θέλει», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος, όμως η κουβέντα δεν ολοκληρώθηκε εκεί.

«Διαφωνώ με την ιεραρχεία. Τον σεβασμό τον εμπνέει ο άλλος», πρόσθεσε η Άννα και ο Light χειροκρότησε.

«Αφήνεις υπονοούμενο ότι δεν σου εμπνέω σεβασμό», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ο καθένας δείχνει τη μαγκιά του όπως θέλει. Μην τραβάς το σπαθί στην κάθε κουβέντα», επεσήμανε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε θέση: «Μπορεί να είχες δίκιο, αλλά ήσουν λίγο επιθετική. Το δίκιο της στο τραγούδι το κέρδισε. Ήσουν λίγο πιο πίσω από τον ρυθμό».

«Με τούτα και με εκείνα προσπαθώ να θυμηθώ πώς τραγούδησε η Άννα. Ήσουν εντυπωσιακή. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου 100%. Δεν είδα τι έγινε, αλλά να μείνεις ο εαυτός σου γιατί αυτό αγαπάει ο κόσμος. Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες και ο ένας τον άλλον», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήσουν τρομερή, μπράβο! Την προηγούμενη εβδομάδα λίγο με στεναχώρησες. Αυτή τη βδομάδα τους πήρες τα σώβρακα», είπε για την ερμηνεία ο Light.

«Έχουν δώσει οι καθηγητές τα επόμενα τραγούδια και τα επόμενα θα τα δώσετε οι κριτές», ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Ένα μεγάλο σαράουντ στον κ. Θεοφάνους. Μου αρέσει η περσόνα του. Τρέφω σεβασμό προς εκείνον. Υπάρχει σε αυτή τη χώρα μια μανία με τους τύπους. Αυτά εδώ τα πράγματα, η λατρεία των τίτλων, έχει επιτρέψει για πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν το λέω για τον κ. Θεοφάνους. Πρέπει όλοι να σεβόμαστε τους ανθρώπους, άσχετο με το τι είναι ο καθένας», ξεκαθάρισε ο Light.

Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στην κουβέντα, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Light και προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Για την αντιπαράθεση με τον Γιώργο Θεοφάνους μίλησε ο Light στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τονίζοντας πως: «Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο είδη σεβασμού: ο ανθρώπινος σεβασμός τον οποίον όλοι τον αξίζουμε. Ακόμα και τα ζώα αξίζουν έναν βασικό σεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε σε κάποιον κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν. Από εκεί και πέρα βάσει αυτού που είπε ο κύριος Ρέμος, υπάρχει και ο σεβασμός που κερδίζεται. Είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο αυτός. Είναι ο σεβασμός στα επιτεύγματα του καθενός. Όταν δεν μας σέβονται, θεωρώ ότι ο τίτλος τους είναι αχρείαστος να αναφέρεται. Αν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει άλλα άτομα σαν να είναι υπό του ή έχει έναν ανώτερο τίτλο, εμένα δεν μου λέει κάτι όποιος κι αν είναι ο τίτλος του.
Πολλοί άνθρωποι εξαιτίας του υπόβαθρου που έχουν και της δύναμης που μπορεί να έχουν εξαιτίας κάποιας κεκτημένης θέσης, εκμεταλλεύονται τον σεβασμό που παίρνουν από την κοινωνία και δρούνε κακοποιητικά. Δεν θεωρώ ότι είναι συνυφασμένη η υψηλή θέση και η κακοποίηση, αλλά πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ασκούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να συνεχίζουν ανενόχλητοι να το κάνουν για πολλά χρόνια.»
Την άποψή του κλήθηκε να πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος τόνισε πως: «Εάν μίλαγα θα ήταν η πρώτη φορά που θα είχα κοινές απόψεις με τον Light σε μια σειρά πράγματα που τα εκφράζει με τον πιο συγχυσμένο τρόπο. Εκτός των απόψεων που είναι υπερτοξικές για την ελληνική μουσική έχουμε και ένα άλλο σύμπτωμα στην ελληνική τηλεόραση, την παντελή κατάλυση της ελληνικής γλώσσας. Έχω τη Χατζηπαντελή που μιλάει τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Κυπριακά και Αγγλικά και κανείς Έλληνας, Κύπριος ή Άγγλος δεν την καταλαβαίνει. Η κυρία Χατζηπαντελή είναι επιθεωρησιακό νούμερο!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This