Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτωρία δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Άγη

Must Read

Ο Χρήστος πηγαίνει και βρίσκει τη Δωροθέα με άγριες διαθέσεις, αλλά και η Δωροθέα τον εκβιάζει ανοιχτά: «Αν δεν μου δώσεις πίσω την περιουσία θα σε πάω στην αστυνομία. Εχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για τους φόνους που έχεις κάνει», τον απειλεί και του δείχνει το κουτάκι με τα κοσμήματα. Εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού και αρχίζει να τη χτυπάει. Οι δυο τους έρχονται στα χέρια και πάνω στην πάλη, ο Χρήστος αρπάζει το κουτάκι και το πετάει στο τζάκι. Στο μεταξύ από τις φωνές, δύο αστυνομικοί εμφανίζονται εκείνη την ώρα και η Δωροθέα τους φωνάζει: «Τι κοιτάτε; Μπροστά σας έχετε έναν δολοφόνο!». Φυσικά οι αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα καθώς πλέον δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία…

Μετά από πολύ καιρό, ο Αγης επικοινωνεί με την Πολυξένη: «Λυπάμαι για όλα, να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω. Είμαι καλά, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Βρίσκομαι σε ένα μοναστήρι στο Αγιο Ορος. Πρόσεξε μην πεις τίποτα σε κανέναν», της εμπιστεύεται. Ωστόσο, επειδή η Πολυξένη λυπάται την Αμαλία που ανησυχεί για τον αδελφό της, της λέει ότι μίλησε μαζί του και ότι είναι καλά και βρίσκεται στο Αγιο Ορος. Λίγο αργότερα ο Σίμος πηγαίνει και λέει στη Βικτώρια ό,τι έμαθε για τον Αγη κι εκείνη ταραγμένη δίνει μια νέα εντολή: «Θέλω να στείλεις κάποιον και να τον σκοτώσει»!

Παράλληλα, η Λιζέτα Γουίτλοκ κρατιέται κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπο να γλιτώσει. Ωστόσο ο Φώτης βρίσκει την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από την υπόθεση της Λιζέτας και εκβιάζει τη Βικτώρια. Ο Σωτήρης ζητάει να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να εξεταστεί ο Χρήστος από τον ιατροδικαστή. Ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιό του και βλέπει κάτι τρομερό πάνω στο κρεβάτι του, τη Στέλλα αναίσθητη με δίπλα της άδεια μπουκαλάκια από χάπια. Πανικόβλητος φωνάζει για βοήθεια και μεταφέρουν τη Στέλλα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τους λένε ότι είναι καλά, αλλά καλό θα ήταν να τη δει κάποιος ψυχίατρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This