Fame Story: Οι 4 υποψήφιοι – Η εκνευρισμένη Ηρώ τα «χώνει» στους σπουδαστές

Must Read

Τα live του Fame Story είναι σαν μία γιορτή ωστόσο προκαλούν στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας καθώς κρίνονται για την απόδοσή τους ενώ ένας από τους υποψηφίους της εβδομάδας αναγκάζεται να αποχωρήσει.

Στο προηγούμενο live αποχώρησε η Megan.

Αυτή η εβδομάδα δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για τους μαθητές αφού η Ηρώ ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με την αξιολόγηση που έκανε στους μαθητές αναφορικά με το 9ο live.

Η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας τα «έχωσε» στον Σωτήρη γιατί θεώρησε πως επαναπαύτηκε και δεν πήρε στα σοβαρά το κομμάτι, ενώ φάνηκε πως ήθελε να φανεί ωραίος στο act.

Ο Σωτήρης ωστόσο το αρνήθηκε και μιλώντας στην κάμερα του Fame Story τόνισε πως: «Βάλτε μου σκ@τα στο πρόσωπο να πω το επόμενο τραγούδι ειλικρινά.. Όταν εγώ νιώσω ότι πάω να το παίξω όμορφος εγώ θα πω “Σωτήρη, όπα”».

Στην συνέχεια η γνωστή ερμηνεύτρια ανακοίνωσε στους σπουδαστές πως αυτήν την φορά αντί για τρεις, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι τέσσερις.

Ο λόγος για την Ελεάννα, την Άντριου, τον Τίτο και τον Σωτήρη.

Ένταση όμως υπήρχε και στην ανάθεση των τραγουδιών για το 10ο live με την Ελεάννα να εκφράζει την δυσαρέσκειά της για το τραγούδι που της έδωσαν καθώς θεωρεί πως δεν είναι στα μέτρα της.

Η Ηρώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και της απάντησε πως: «Σου δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ένα τραγούδι που ήταν για εμένα ένα τραγούδι πολύ κοντά σε αυτό που ζητούσες αλλά δεν είδαμε σοβαρό αποτέλεσμα. Άρα όταν ζητάμε ας σκεφτούμε τι ζητάμε. Μήπως πρέπει να ψάξεις τον εαυτό σου λίγο παραπάνω; Λέω εγώ… Κάπου νισάφι!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This