Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του! Είμαι σκύλα στη δουλειά»

Σε ποιον αναφέρεται η γνωστή παρουσιάστρια;

Must Read

Η Ναταλία Γερμανού θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Η επιτυχία της όμως ήρθε με πολύ δουλειά γι’ αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις αναγκάζεται να δείξει και το σκληρό της πρόσωπο.

Ένας από τους ανθρώπους που είδαν την σκληρή της πλευρά, είναι ο επί τρία χρόνια συνεργάτης της Δημήτρης Πανόπουλος.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night out» παραδέχτηκε ότι: «Έχω υπάρξει σκληρά αυστηρή με συνεργάτη μου. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο που είμαστε τρίτη χρονιά φέτος μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν, νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», είπε αρχικά.

«Όταν τελείωσε η σεζόν τον φώναξα και του είπα “άνθρακας ο θησαυρός”. Και ήταν τόσο σκληρό. Είχα καταλάβει ότι είναι ένα παιδί σκληρόπετσο. Ένας δημοσιογράφος που έχει καλύψει φωτιές, χιόνια, ληστείες, τα πάντα όταν ήταν στον ΣΚΑΙ.

Σε εμένα ήρθε σκληροπυρηνικά οπλισμένος. Του είπα “δεν είσαι καλός, δεν γίνεται, δεν κολλάμε, δεν τα βρίσκουμε. Δεν είσαι αυτό που ψάχνω”. “Ok μου λέει του χρόνου θα είμαι”. Και ήταν.

Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το λέω γιατί νομίζω ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι σκύλα στη δουλειά, αλλά είμαι σκύλα πρώτα με εμένα», εξήγησε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This