«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Must Read

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, όπως αποκαλύπτει κάθε Παρασκευή η εφημερίδα «Espresso».

Τα γιορτινά του φορά το Διαφάνι στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας λόγω του γάμου που ενώνει την οικογένεια Σεβαστού με εκείνη των αδελφών Σταμίρη. Στο μεταξύ, μια κρυμμένη αλήθεια ξεσκεπάζεται, ενώ τα παράνομα πάθη φουντώνουν.

Ο Προύσαλης (Γ. Σουξές) ανακρίνει τον Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) και τον Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης) ως υπόπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος), προκαλώντας την οργή του Δούκα (Λ. Κακούρης). Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) συνεχίζει τις ετοιμασίες για τον γάμο της, παρά τις ενοχές που νιώθει.

Διαβάστε επίσης: Η Θεοφανία Παπαθωμά ζήτησε να ταπεινωθεί περισσότερο η Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Η Ελένη (Μ. Κίτσου) ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά) και οι δύο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά. Ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) είναι εκεί για εκείνη.

Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δύο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα, το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως ένα… θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου), ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται. Έναν μήνα μετά ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών.

Ο Κλεομένης (Θ. Κουρλαμπάς) γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρηδων και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα αναστατώσει και τους δύο.
Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη.

Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος (Β. Αλεξανδρής) προσπαθεί να πείσει την Ουρανία (Α. Καβάλη) να μη μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και τη Μυρσίνη μόνους στο δάσος. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών, αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.

Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλά με πάθος την Πηνελόπη (Μ. Πετεβή), την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη ύστερα από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του υπουργείου Γεωργίας ανακαλύπτει κάτι που δεν έπρεπε να μάθει.
Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του λαμπερού γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη.

Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει. Οταν αργότερα ο ίδιος και ο Μελέτης πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να… θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του.

Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών και θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη και ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This