Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η αχίλλειος πτέρνα»

Must Read

Πριν λίγες ημέρες η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή έγινε ενός έτους και η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα επετειακό βίντεο στον instagram account της. Για την μητρότητα μίλησε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αλλά και για την σχέση που έχει ο Ίαν Στρατή με την κόρη τους.

«Είμαι παιδί των Χριστουγέννων. Γεννήθηκα 27 Δεκέμβρη. Γενικά ο Δεκέμβρης έχει γίνει για μένα είναι ο καλύτερος μήνας στη γη, γιατί γεννήθηκε και η Ολίβια 5 του μήνα. Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα για εμένα, έφτιαξα και ένα βίντεο στο Instagram και βλέπω που η κόρη μου ήταν μικρή και ανυπεράσπιστη, σαν κουταβάκι, μεγάλωσε γρήγορα. Ο Ίαν ασχολείται πολύ μαζί της. Δε θα μου έβγαινε η επιθυμία να γίνω μητέρα με έναν άνθρωπο που δε θα έβλεπα ότι είχε αυτήν τη διαθεσιμότητα», είπε αρχικά.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό project και η απόφασή αυτή ήταν δική της, καθώς, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, καταπιεζόταν ο αυθορμητισμός της.

Η Youtuber επιμένει στην απόφασή της και τονίζει πως: «Πέρασα μια περίοδο πρόσφατα που έλεγα “μήπως με μια παρέα να κάναμε ξανά κάτι τηλεοπτικό”. Μετά λέω όχι. Δεν ξέρω. Αν είναι να έρθει θα έρθει… Τότε είχα “ζοριστει” πολύ στο κομμάτι του αυθορμητισμού, στην πανελλαδική τηλεόραση, όχι στο MAD. Προσπάθησαν αρκετοί άνθρωποι να με βάλουν σε καλούπι. Το Masterchef ήταν ένα από αυτά τα πρότζεκτ. Επειδή είχε πολύ επιτυχία το πρώτο, οι άνθρωποι δεν άντεχαν ψυχικά να με αφήσουν να είμαι εντελώς ελεύθερη. Είχα λίγο ζοριστεί στο πώς θα στέκομαι και τι θα φοράω. Δεν υπάρχει τίποτα που να μετανιώνω στη ζωή μου όμως».

Και έτσι κατέληξε στο θέμα με την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία την κατηγόρησε πως έβρισε το παιδί της αλλά και πως έκανε απρεπείς σχολιασμούς για την εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας πως: «Δεν θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στενοχώρια της και η ενόχλησή της. Καθόλου! Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης. Οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές. Νιώθω πως η δημόσια σφαίρα δεν είναι ο τόπος μάλλον για να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχει πάρει πολύ φως στη δημόσια σφαίρα. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η αχίλλειος πτέρνα, γιατί προσπαθώ για αυτό.

Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ των ποτών. Ούτε πριν την πολιτική ορθότητα, ούτε μετά. Σε καμία των περιπτώσεων. Έχω βρεθεί σε εκπομπές που χρειαζόταν κάθε μέρα να σχολιάζουμε τα ρούχα των ανθρώπων. Κάθε μέρα πήγαινα στη δουλειά μου και ήξερα μέχρι που είναι το προσωπικό μου όριο για να πω “αυτή η φούστα νιώθω πως δεν σε κολακεύει”. Έχω το δικαίωμα να το πω τώρα; Όχι, καθόλου. Δε χαίρομαι που το έχω πει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This