Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου» – Η απάντηση της επιχειρηματία

Η μπάλα πήρε και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και μάλιστα συνειδητά καθώς θεωρεί πως η τηλεόραση είναι ένα μέσον που την πνίγει αφού δεν μπορεί να είναι ο εαυτός της. Στο πρόσφατο podcast που έκανε μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως: «Η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς».

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία αποκάλυψε πως η γνωστή επιχειρηματίας σε μία εκπομπή που έκανε παλαιότερα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έβρισαν την κόρη της.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στη συνέχεια: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

«Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Από τη διευθυντική μου θέση ίσως επέλεγα τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση γιατί κάποιος την “πνίγει”. Και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία να την “πνίξω” κι εγώ».

Οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη αλλά εκείνος προτίμησε να μην τοποθετηθεί.
Η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», υποστήριξε πως ο τρόπος που παρουσίαζε το εν λόγω θέμα ήταν όντως εκνευριστικός ωστόσο από το απόσπασμα της εκπομπής αποδεικνύεται ότι εκείνη ποτέ δεν έβρισε το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη.
«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής είναι απολύτως φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια «τηλεοπτικίλα» εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση έπρεπε να είμαστε όλοι κάπως για να μοιάζουμε «τηλεοπτικές φιγούρες». Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δεν βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.
Επίσης το «I rest my case» είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο «η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα». Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ ούτε πριν ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να έχει γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό εννιά χρόνια μετά να υπάρχει ο τίτλος για εμένα «Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου» ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This