Μαίρη Συνατσάκη: «Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση! Δεν μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου»

«Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση»

Must Read

Η τηλεοπτική καριέρα της Μαίρης Συνατσάκη ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και συνέχισε να βρίσκεται στο προσκήνιο για πάνω από δέκα χρόνια. Η ίδια ωστόσο αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στο podcast «Το καλύτερο ποντκαστ του κόσμου», εκμυστηρεύτηκε πως αυτή η απόφαση ήταν συνειδητή προκειμένου να μπορέσει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της.

«Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου. Και ποιος ήταν ο εαυτός μου; Δεν ήξερα! Ξεκίνησα πολύ νωρίς την τηλεόραση, ήμουν 19 χρονών, οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί, η Μαίρη εκείνων των ετών δεν αναγνωρίζω ποια είναι ακριβώς. Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση, που δεν ήξερα πού μου πάνε τα τέσσερα, ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου», είπε αρχικά.

«Πρέπει να ικανοποιήσεις και κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση, με μια συγκεκριμένη εικόνα, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ. Και γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι με τα δικά μου πράγματα, για να είμαι κύριος του εαυτού μου», πρόσθεσε.

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια με έχουν βοηθήσει να καταλάβω ποια είμαι, οπότε είμαι πιο ελεύθερη, αλλά η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς», κατέληξε Μαίρη Συνατσάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This