Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης συλλαμβάνεται για βιασμό

Must Read

Δύσκολες πως θα είναι η φετινές γιορτές για όσους σχετίζονται με τον παράδεισο αφού όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν δυσάρεστης καταστάσεις.

Η Νέλλυ Πραγματοποιεί το σχέδιο του Σίμου και έτσι ο Πάρης μπαίνει στη φυλακή για ένα αδίκημα που δεν έπραξε. Η γεωργία από τη μεριά της κάνεις σαφές ότι θα γυρίσει στο πόστο της στον παράδεισο. συνεπώς μία από τις δύο κοπέλες που έχουν προσλάβει, η Στέλλα ή η Ευδοξία, θα πρέπει να φύγει.

Η Στέλλα προκειμένου να κρατήσει την θέση της, θα παγιδεύσει την Ευδοξία. Συγκεκριμένα η Στέλλα κλέβει ένα πανάκριβο άρωμα και το βάζει στην τσάντα της Ευδοξίας.

Στο μεταξύ η Νικολέτα ρίχνει ευθύνες στην Μιράντα επειδή αποφάσισε να μην προχωρήσει Στην επέμβαση. η Μιράντα όμως επειδή η νιώθει ανοχές σκέφτηκε υποχωρήσει μία κίνηση του Φώτη όμως αλλάζουνε όλα τα δεδομένα: «Θα δώσω εγώ το νεφρό μου για την κοπέλα. Μαρία, δεν θα σε άφηνα ποτέ να πάθεις κακό», λέει στη Μιράντα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This