Δημήτρης Παπανώτας: «Το Survivor προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν θα έπρεπε να προβάλλεται»

«Το είδα λίγο λόγω του σωσία του Φραγκολιά, του Rob James, ο οποίος έχει πλάκα. Μόνο γι' αυτό το είδα. Αν φύγει και αυτός δεν θα το ξαναδώ» πρόσθεσε

Must Read

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και εξέφρασε τις απόψεις του για το «Survivor» για το οποίο είπε πως προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εκπομπή «Happy Day» στην οποία συμμετέχει και τη θεωρεί την καλύτερη εκπομπή της κατηγορίας της.

Για το “Survivor” σχολίασε «Το να μην συμμετέχει ο κόσμος στις αποφάσεις νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς η σωστότερη απόφαση. Βέβαια εμένα δεν μ’ αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βρίσκω ότι προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να παίζεται στην τηλεόραση. Αλλά τι να πω, δεν είμαι δηλαδή από τους φανατικούς τηλεθεατές έκατσα και το είδα λίγο λόγω του σωσία του Φραγκολιά, του Rob James, ο οποίος έχει πλάκα. Μόνο γι’ αυτό το είδα. Αν φύγει και αυτός δεν θα το ξαναδώ. Γιατί να πάει ο Κώστας Φραγκολιάς στο “Survivor”. Αν ποτέ τελειώσει το “Happy Day”, που δεν το βλέπω να τελειώνει, τότε θα τον έβλεπα».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε: «Το “Happy Day” έχει κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Υπάρχουν και άλλα επιτυχημένα προγράμματα, αλλά αν είσαι σε ένα επιτυχημένο προϊόν γιατί να κάνεις τζάμπα διαφήμιση σε άλλους; Με τη Σταματίνα έχουμε και καλές και κακές στιγμές».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This