Ο Νίκος Μουρατίδης «κράζει» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται…»

«Να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις»

Must Read

Αρκετά αιχμηρός ήταν ο Γιώργος Νταλάρας στις δηλώσεις του σχετικά με τους νέους τραγουδιστές. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής σύγκρινε τον Αντώνη Ρέμο με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση ενώ θεωρεί πως δεν θα έπρεπε ο Αργυρός και ο κάθε τραγουδιστής της γενιάς του να συμμετέχουν σε διαφημίσεις.

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό”. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης.

Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Τις δηλώσεις αυτές σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή τονίζoντας πως: «Είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής ο Νταλάρας, πολύ μεγάλος, τεράστιος. Τόσο πολύ μεγάλος τραγουδιστής που είναι ο Νταλάρας θα έπρεπε, τώρα, σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει, που μεγάλωσε, να λέει μόνο ωραία πράγματα».
Σαν ταύρος που είδε κόκκινο πανί ένιωσε ο Νίκος Μουρατίδης μόλις άκουσε αυτά τα λόγια από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και ξέσπασε μέσα από της προσωπικής του ιστοσελίδας υποστηρίζοντας πως: «Και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι’ όμοια! Ο Νταλάρας στην καριέρα του έκανε πολιτισμό. Ταξίδεψε την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό τραγούδι στα πέρατα του κόσμου. Τραγούδησε τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς και βοήθησε εκατοντάδες νέους μουσικούς. Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις Η.Π.Α, ούτε σε γάμους και βαφτίσια… Άντε μπράβο, τσόλια!».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα μέσα από την εκπομπή «Πρωινό»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This