Survivor: Η αποχή της Δαλάκα, η κόντρα της Ασημίνας με τον Φάνη και ο πρώτος υποψήφιος

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τα έβαλα με τον Tob James επειδή δεν αισθανόταν καλά!

Must Read

Η Ανδριάνα Καγιάήταν μία από τις υποψήφιες προς αποχώρηση για την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία μάλιστα και αποχώρησε.

Η πρώην μαχήτρια είχε μπει στο στόχαστρο από τους περισσότερους συμπαίκτες της λόγω της συμπεριφοράς της. Ωστόσο η Δώρα Νικολή φαίνεται πως στεναχωρήθηκε πραγματικά με την αποχώρησή της, γεγονός το οποίο εξέφρασε στην κάμερα του Survivor.

«Η αποχώρηση της Ανδριάνας μου προκάλεσε πολύ βαρύ συναίσθημα, στενοχωρήθηκα. Προσπάθησα να μην της το δείξω, γιατί εκείνη είχε λυγίσει, οπότε όταν λυγίζει ο συνάνθρωπός μου προσπαθώ να κρατιέμαι εγώ σκληρή για να μην χειροτερέψει η κατάσταση», είπε αρχικά η παίκτρια της μπλε ομάδας και πρόσθεσε: «Δύσκολα θα είναι τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, ακόμα και αν δείχνω χαρούμενη ή καλά με τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν θέλω να με βλέπει να στενοχωριέμαι και να κλαίω, με έβαλε να υποσχεθώ ότι θα είμαι η φετινή νικήτρια, της είπα ότι δεν μπορώ να το υποσχεθώ αυτό, αλλά ότι θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ και για τις δυο μας».

«Αυτό που με στενοχώρησε διπλά είναι ότι τον στόχο τον επέλεξα εγώ, και όπως είπε η ίδια δεν της ταίριαζε. Αλλά το μεγαλείο της ψυχής της ήταν ότι είπε την κουβέντα: “Άμα είναι να χάσω, ας χάσω από στόχο που διάλεξες εσύ”, όπως επίσης μου είχε πει πηγαίνοντας ότι, σε περίπτωση που χάσουμε και οι δυο θα μου δώσει τον αγώνα γιατί το έχω ανάγκη περισσότερο», αποκάλυψε.

«Της είπα να μην το σκέφτεται έτσι, εγώ δεν ήρθα εδώ πέρα για να μου δώσει κανένας κανέναν αγώνα, αλλά για να παλέψω με τις δικές μου δυνάμεις και όπου φτάσω. Αυτό και μόνο δείχνει έναν πολύ καλό άνθρωπο και ότι προηγήθηκε δεν δείχνει τον χαρακτήρα της σίγουρα», κατέληξε.

Στο προσωπικό του que όμως λύγισε και ο Σάββας Γκέντσογλου όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του νονού του η οποία τον στιγμάτισε.
«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου και τόσο έντονη φιγούρα στη ζωή μου, που ένα μήνα ζούσα με τους δικούς μου και για ένα μήνα μάζευα τα πράγματα και ζούσα με τον νονό μου και τη νονά μου.

Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα και ήταν νεφροπαθής. Έκανε αιμοκάθαρση κάθε τρεις ημέρες. Γενικά περνούσε πολύ δύσκολα. Ήταν μαχητής, δεν τον έριχνε τίποτα και ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Τη βίωσα σχετικά μικρός. Ήμουν περίπου 15 χρονών όταν πέθανε και ένιωσα σαν να έχανα το έναν από τους δύο μου πατεράδες», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Λένε πως η καλή ημέρα από ο πρωί φαίνεται. Δυστυχώς για τους διάσημους η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη αφού όλοι σχεδόν οι παίκτες ένιωθαν εξουθενωμένοι. Η Κατερίνα Δαλάκα μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα καθώς αρρώστησε.
«Έχω 40 πυρετό, δεν είναι πάλι το ίδιο. Καίω ρε, για αυτό νευριάζω γιατί ξέρω ότι θα μου κρατήσει κάποιες μέρες», είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.
Σε κλάματα όμως ξέσπασε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς ούτε εκείνη ένιωθε πολύ καλά.
«Σκέφτομαι ότι έχουμε αγώνα, δεν έχω κοιμηθεί, πονάει πάρα πολύ το κεφάλι μου», είπε με δάκρυα στα μάτια στην Κρίστη Καθάργια.
Η Κατερίνα Δαλάκα ωστόσο δήλωσε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί γεγονός το οποίο επιβεβαίωσαν και οι γιατροί που την παρακολούθησαν
«Δεν νιώθω τόσο καλά, ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ. Θεωρώ ότι αν παίξω σήμερα θα χάσω κι άλλες ημέρες από το Survivor, οπότε φέτος βάζω πάνω από όλα την υγεία μου κι όχι το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.
Το Survivor ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αφού όλοι οι παίκτες με το καλημέρα σας μπήκαν στον στίβο μάχης βάζοντας τα δυνατά τους για μία νίκη.
Οι δυνάμεις τους όμως απ΄ότι φαίνεται εξασθενούν! Την ώρα που ο Rob James αγωνιζόταν με τον Σάββα Γκέντσογλου, ο πρώτος δεν κατάφερε να φέρει εις πέραν τον αγώνα αφού τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του.
«Ο Rob είναι μέσα στη σπηλιά, σκοτάδι μαύρο. Ανησυχώ. Έχει σφηνώσει. Είσαι καλά Rob; Βγαίνει σαν τυφλοπόντικας. Όχι, ο Rob δεν είναι καλά», είπε ο Γιώργος Λιανός με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν.
«Τελείωσαν τα λάδια του κινητήρα του» σχολίασε αργότερα ο παρουσιαστής του Survivor.
Από το χθεσινό αγώνισμα όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ο Χρήστος Βολικάκης μη μπορώντας να διαχειριστεί ότι δεν μπόρεσε να φέρει πόντο για την ομάδα του ξέσπασε πετώντας τα τοτέμ με μανία.
Η απώλεια της Κατερίνας Δαλάκα από το αγώνισμα αλλά και η αδυναμία-ατονία που νιώθουν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, φαίνεται πως τους στέρησαν τη χθεσινή νίκη. Έτσι ήρθε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των μαχητών αφού κέρδισαν και την ασυλία αλλά και το έπαθλο το οποίο ήταν φαγητό.
Οι κόκκινοι από την μεριά τους θεωρούν πως ένας λόγος που έχασαν ήταν επειδή ο Rob James δεν αγωνίστηκε λόγω της αδυναμίας του γεγονός το οποίο θεωρούν πως ήταν σκηνοθετημένο.
Η εικασία αυτή προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Οι εντάσεις όμως δεν τελείωσαν εκεί αφού κόντρα είχε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος ανέφερε πως η εν λόγω παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχει έρθει «5 φορές» στο παιχνίδι.
Την συζήτηση ξεκίνησε η Κρίστη Καθάργια με την Ασημίνα να του απευθύνει τον λόγο τονίζοντας του πως είναι ειρωνικός.
«Έτσι το είπες; Έχεις πάρα πολλή ειρωνεία, πρέπει να το ελαττώσεις. Τον λόγο που έχω έρθει για 3η φορά, τον ξέρω εγώ. Ήταν μία δύσκολη χρονιά η περσινή η δική μου, δεν θέλω να στη συζητήσω. Ξέρεις ότι έχω έρθει 3 φορές, όταν λες 5 είναι ειρωνεία και δεν χρειάζεται να το πεις», του είπε χαρακτηριστικά.

Η Ασημίνα επιμένει στην άποψή της αφού μιλώντας στους συμπαίκτες της δήλωσε πως: «Δεν έχω να πω κάτι, με ειρωνεύτηκε, εφόσον άλλαξε το νούμερο με τις φορές που έχω έρθει και μετά είπε και διάφορα άλλα που εννοείται ότι τα πήρε πίσω μόλις εμφανίστηκε η κάμερα. Αυτό κάνει ο Φάνης, άλλα λέει πίσω απ’ την κάμερα και μπροστά είναι αλλιώς. Δεν ξανασχολούμαι, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του».

Σε δηλώσεις της στην κάμερα, η παίκτρια των Διασήμων συμπλήρωσε: «Φάνη αγόρι μου είσαι πολύ ερειστικός, εγωιστής και έχεις “καβαλήσει”. Του το είπα και από κοντά ότι δεν είναι σε θέση να κρίνει κανέναν παίκτη, όχι εμένα απαραίτητα. Μπορεί να έχω έρθει τρεις φορές κι εσύ να με ειρωνεύεσαι. Για ποιο λόγο; Βρίσκεις κάτι κακό; Ίσα-ίσα, χαρά στα κουράγια μου, που έρχομαι εδώ και ξαναπεινάω, θα έλεγα εγώ αν ήμουν απέναντι. Γενικά πολλά λέει, εκεί που δεν πρέπει»

Ο Φάνης από την άλλη, στο προσωπικό του que δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της παίκτριας, Χρήστο Δάντη, σχολιάζοντας πως: «Όσον αφορά τη σχέση μου με την Ασημίνα, μπορώ να πω ότι υπάρχει πολλή αγάπη, γιατί είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, πάντα σκέφτεται εμένα. Συγγνώμη Χρήστο, δεν έχω κάνει κάτι, είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Τέτοια αγάπη δεν έχω ξαναδεί. Εύχομαι να ηρεμήσει και να μην ασχολείται μόνο μαζί μου γιατί δεν φταίω εγώ για τη σημερινή της ήττα».
Το συγκεκριμένο θέμα να συζητήθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με την Ασημίνα αλλά και τους συμπαίκτες του να ισχυρίζονται πως ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας ήταν ειρωνικός.
Στην συνέχεια οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο και σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν να στείλουν στον τάκο τον Παύλο Παπαδόπουλο.
«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, τα παιδιά ψήφισαν. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης στην ομάδα. Μπαίνω, τα δίνω όλα μου στα run. Μπορεί να έχω περισσότερες ήττες γιατί με ματσάρουν περισσότερο τα παιδιά. Αν έρθει η ώρα να παίξω στη μονομαχία, κανένα πρόβλημα», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος μετά την υποψηφιότητά του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This