Survivor: Η Ασημινα που θα κάνει «ότι γουστάρει», η Χρύσα το παλτό και ο δεύτερος υποψήφιος που δεν περίμενε κανείς

Εκνευρισμένος ο Αλέξης Παππάς με παίκτη της αντίπαλης ομάδας που «παίζει τον ρόλο του».

Must Read

Ο Φάνης Μπολέτσης έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κόκκινης ομάδας εξαιτίας του σχόλιου που έκανε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με το πόσες φορές έχει συμμετέχει στο Survivor.

Οι Διάσημοι θεωρούν πως ο τρόπος που μιλάει είναι αρκετά ειρωνικός. Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα πιστεύει πως ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στους Διάσημους.

«Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα, ο οποίος όπως φαίνεται προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να ανοίξει το στόμα του σε στιγμές που δεν χρειάζεται.

Αυτό το παιχνίδι είναι συχνό στο Survivor, το κάνουν κυρίως οι Μπλε για να γίνουν πιο δημοφιλείς. Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε αυτόν τον παίκτη που δημιουργεί εντάσεις, σπέρνει διχόνοια και θέλει να φέρει αναστάτωση σε εμάς, θα ήταν να κάτσει λίγο πιο ήσυχος, να είναι στα αυγά του. Η πορεία θα είναι μεγάλη και αν έχουμε από τώρα εντάσεις, μας προκαταβάλει να δούμε το μέλλον αυτού του παιχνιδιού με επί δέκα εντάσεις, με πράγματα που μπορεί να ακουστούν στο μέλλον με περισσότερη πείνα. Με πράγματα που εκτεθεί ανεπανόρθωτα και είναι αμαρτία, είναι κρίμα», είπε ο ηθοποιός στο προσωπικό του que.

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να αγωνιστούν για ακόμη μία ασυλία. Σε μία από τις μονομαχίες κλήθηκε να αναμετρηθεί ο Rob James με τον Σάββα Γκέντσογλου. Οι μαχητές πίστεψαν ότι ο Rob James θα κερδίσει τον Σάββα και θα φέρει πόντο για την ομάδα του, γεγονός το οποίο σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου τονίζοντας πως η μπλε ομάδα δεν κρίνουν σωστά τις δυνατότητές των συμπαικτών τους αλλά και των αντιπάλων.

«Η ομάδα τον θεωρεί τον πιο αδύναμο, θεωρώ πως το έχει καταλάβει, αν δεν το έχει καταλάβει, κάποιο θεματάκι υπάρχει. 100 φορές και να έπαιζε με τον Σάββα θα είχε χάσει και τις 100. Δεν υπήρχε περίπτωση να κέρδιζε τον Σάββα. Αυτό που φωνάζανε στον αγώνα ότι τον πιστεύουν και πήγαινε φέρε τον πόντο, εντάξει… Δεν έχει καταλάβει ότι οι δυνατότητές του είναι μέχρι ένα σημείο, η αυτογνωσία καλό κάνει… Όποιος την έχει καμιά φορά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Rob τελικά κατάφερε να κερδίσει τον Σάββα και φυσικά αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. Ο παίκτης της μπλε ομάδας αφιέρωσε τη νίκη του στην γυναίκα του.
Οι Μαχητές κατάφεραν για ακόμη μία φορά να κερδίσουν με τους διάσημους να καλούνται να ψηφίσουν τον δεύτερο μονομάχο.
Παρόλα αυτά οι μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν με δύο πόντους διαφορά. Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος και ορισμένοι παίκτες της μπλε ομάδας γνωρίζουν πως δεν έχουν τόσο καλές δυνατότητες.
Ο λόγος για την Χρύσα Χατζηγεωργίου η οποία παραδέχτηκε πως δεν έφερε κανένα πόντο στην ομάδα της.

«Εγώ στο φετινό Survivor έχω πάρει ρόλο Βασάλου. Το παλτό της ομάδας. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φέρω νίκες. Δεν το έχω βρει ακόμα με το erping που υπάρχουν σε κάθε αγώνισμα και λίγο με τους στόχους. Πάντα στον πόντο. Εκεί που πήγα να πανηγυρίσω κατάλαβα ότι η Ασημίνα το είχε βάλει νωρίτερα. από εμένα. Παρόλα αυτά η ομάδα μου κατάφερε να φέρει δύο νίκες σερί, οπότε ακόμη μια φορά θα πάμε στο συμβούλιο θεατές. Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο ενωμένη μπορεί να είναι μια ομάδα με 10 άτομα που έχουν γνωριστεί μόλις μια εβδομάδα» είπε η Χρύσα Χατζηγεωργίου στο Survivor.

Οι μαχητές είναι πολύ χαρούμενοι που θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως παρατηρητές, ωστόσο φαίνεται πως εκνευρίστηκαν με την Ασημίνα και το γιουχάρισμα που έκανε στην ομάδα τους την ώρα της αναμέτρησης.
Το γεγονός αυτό συζητήθηκε στο συμβούλιο του νησιού με την Ασημίνα να τονίζει ότι: «Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα».
Εκτός από αυτό όμως οι παίκτες της μπλε ομάδας εκνευρίστηκαν με την Ασημίνα γιατί σύμφωνα με εκείνους, ειρωνεύτηκε την συμπαίκτριά τους, Δώρα Νικολή.
«Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο», είπε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.
Οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν κάπου και θα μπορούσε να πει κανείς πως συμφωνούν που διαφωνούν.
Στην συνέχεια η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφήσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Τελικά δίπλα στον Παύλο Παπαδόπουλο θα κάτσει ο Αλέξης Παππάς, ένα αποτέλεσμα που δεν περίμενε η μπλε ομάδα καθώς θεωρούν τον ηθοποιό, δυνατό παίκτη.
«Αν κρίνω από το πόρισμα της εβδομάδας βγαίνει ότι εγώ ήμουν επικρατέστερος, αλλά από το συνολικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει το πόρισμα. Σεβαστή η άποψη των παιδιών. Καλό θα ήταν τα παιδιά να μου πούνε αν έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους, δεν ξέρω πως σκέφτονται», είπε ο ηθοποιός μόλις άκουσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This