MasterChef: Η συγκινητική ιστορία της Ινδής μαγείρισσάς – Οι παίκτες που πέρασαν κι εκείνοι που κόπηκαν

Τα μεγάλα έπαθλα που θα κερδίσουν οι νικητές!

Must Read

Πρεμιέρα έκανε χθες το MasterChef μέσα από την συχνότητα του Star όπου είδαμε τους επίδοξους μάγειρες να προσπαθούν να διεκδικήσουν μία θέση στο reality μαγειρικής.

Πριν όμως ξεκινήσει η δοκιμασία των παικτών οι τρεις κριτές τους ανακοίνωσαν τα έπαθλα.

«Καλώς ήρθατε! Είστε εδώ για να διεκδικήσετε την είσοδό σας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας. Φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef. Ο πρώτος νικητής θα πάρει 100.000 ευρώ – 70.000 ευρώ σε μετρητά και 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό κουζίνας – ο δεύτερος θα πάρει 30.000 ευρώ μετρητά» είπαν στην έναρξη οι τρεις κριτές.

«Φέτος είναι αυξημένος ο βαθμός δυσκολίας» τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξηγεί πως θα ξεκινήσουν με μονομαχία.

Να θυμίσουμε πως ο αριθμός των παικτών που θα μπουν μέσα στο σπίτι, είναι 24.

Το πρώτο μαγειρικό ζευγάρι ήταν η Τάνια και ο Ιωάννης. Η Τάνια κατάγεται από την Ινδία και ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά.

Η 20χρονη παίκτρια προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση και αποκάλυψε ότι σε μικρότερη ηλικία είχε βιώσει bullying αλλά η μαγειρική της άλλαξε όλη της τη ζωή.

«Η μαγειρική έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου επειδή ξέρω κι εγώ κάτι. Μπορώ να μιλήσω κι εγώ και πριν δεν μιλούσα καθόλου. Στο σχολείο είχα βιώσει bullying. Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο ότι θα με κοροϊδεύουν και θα μου πούνε τη λάθος λέξη. Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία γιατί κάποιοι δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως πρέπει» είπε η Τάνια στο MasterChef για όσα πέρασε.

Δείτε επίσης: Μάριος- MasterChef: «Έχω μεσογειακή αναιμία, δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο Παίδων»

Σε μία μαγειρική μονομαχία όμως δεν ήταν απόλυτο πως θα περνούσε την δοκιμασία ο ένας από τους δύο παίκτες.

Ο Περικλής και ο Κώστας για παράδειγμα που ήταν αντίπαλοι δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές κι έτσι κανένας από τους δύο δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Σε αντίθεση με τον Μάριο και το Νικόλα οι οποίοι φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών των κριτών και πήραν και οι το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο reality μαγειρικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This