Survivor: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο παίκτης που θα εισβάλει στην ομάδα των διάσημων

«Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, έχω θέμα», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Must Read

Προσθήκες φαίνεται πως θα γίνουν στο Survivor αφού έχει γίνει ήδη γνωστό πως ο Σωτήρης Λαμάι είναι ο παίκτης που έχει αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και θα προστεθεί στο δυναμικό των μαχητών.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s Time» εισβολή θα έχουν και οι διάσημοι. 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν από την ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, o ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», δέχθηκε πρόταση από την Acun Medya την οποία και δέχθηκε.

«Είπα το «ναι» στην πρόταση της Acun Medya γιατί ήταν και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το θέμα timing. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς με στηρίζει σε όλα. Οι γονείς μου το βλέπουν το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

«Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, έχω θέμα. Το θυμάμαι και από τον στρατό, μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Δεν ξέρω να θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This