Ο Παράδεισος των κυριών: Άσχημα τα πράγματα για τον Πάρη – Βρήκε τη Νέλλυ νεκρή στο σπίτι της

Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Νέλλυς;

Must Read

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην σειρά «ο Παράδεισος των κυριών».

O Χριστόφορος μη μπορώντας να διαχειριστεί την αλήθεια σχετικά με αυτό που έκανε ο Πάρης στην Αμαλία εισβάλλει στο σπίτι του Βασιλείου και απειλεί τον Πάρη ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να υποφέρει ενώ του αποκάλυψε πως σκοπεύει να διεκδικήσει την εξ’ ολοκλήρου κηδεμονία του παιδιού της Γεωργίας. Η Γεωργία εξοργίζεται ενώ ο Πάρης κατηγορεί τον Σίμο ότι τον παγίδευσε.

Παράλληλα ο Σίμος και ο Χριστόφορος προσπαθούν να πείσουν την Αμαλία να καταθέσει κατά του Πάρη με την Βικτώρια να την αποθαρρύνει λέγοντας της πως θα ακολουθήσει κοινωνική κατακραυγή.

Στο μεταξύ η Ζαχαρούλα το σκάει από το σπίτι της και συναντά κρυφά τον Βύρωνα, όμως η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα την ανακαλύψουν.

Στα επόμενα επεισόδια φαίνεται πως θα δυσκολέψει η κατάσταση για τον Πάρη αφού σύμφωνα με το TV24 η Νέλλυ θα βρεθεί νεκρή στο σπίτι της.
Η Νέλλυ μόλις συνειδητοποιήσει πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο θα ενημερώσει τον Πάρη ότι θα αλλάξει την κατάθεσή της αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Έτσι λοιπόν ο Πάρης θα προσπαθήσει αν την αναζητήσει. Η Γεωργία όμως και η Όλγα θα προσπαθήσουν να τον αποτρέψουν χωρίς αποτέλεσμα. Ο Πάρης θα πάει σπίτι της όπου θα την βρει νεκρή.
Πίσω από την δολοφονία της Νέλλυς δεν κρύβεται ο Σίμος αλλά ο Χρήστος, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει με κάποιο τρόπο η φίλη της Νέλλυς, η Ζωζω, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία πως πριν πεθάνει έιχε ραντεβού με έναν Χρήστο Πολύζο.
Ο Χρήστος από την μεριά τπυ ισχυρίστηκε πως πήρε την εντολή από τον Σίμο. Η Βικτωρία προκειμένου να σώσει τον Σίμο θα «καρφώσει» κι εκείνη τον Χρήστο.
Το τελικό χτύπημα όμως το έδωσε ο Αποστόλης ο οποίος ορκίστηκε πως θα βοηθήσει τον γιο του. Έτσι λοιπόν τρυπώνει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου και παίρνει το κολιέ της Νέλλυς και το δίνει στην Όλγα. 
Η Όλγα και ο Αποστόλης συμμάχησαν για το καλό του παιδιού τους και ο Χρήστος μπήκε φυλακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This